3 svar på ”Kanske bäst för alla att judarna tar över hela Mellanöstern?”
  1. Låt oss titta var Bibeln säger om bla Psaltaren 2.1-8Varför larmar hedningarna och folken tänker fåfänglighet. Jordens konungar resa upp sig och furstarna rådslå med varandra, mot Herren och hans smorde. Låt oss slita sönder deras bojor och kasta deras band ifrån oss.Han som bor i himmelen ler, Herren bespottar dem.Då talar han till dem i sin vrede, i sin förgrymmelse förskräcker han dem.Jag själv har insatt min konung på Sion, mitt heliga berg. Jag vill förtälja om vad beslutet är.Herren sade till mig, Du är min son jag har i dag fött dig. Begär av mig så skall jag giva dig hedningarna till arvedel och jordens ändar till egendom. Min egen övertygelse är att det som står i Bibeln är sant. Mvh Elsi

Kommentarer är stängda.