Den iranska regimens TV visar simulerade militära attacker på Israel och USA

By Sapere Aude! - Last updated: torsdag, februari 20, 2014 - Save & Share - Leave a Comment

Det syns tydligt i filmen härnedan, som ska ha sänts ut i iransk TV i fredags den 14 februari. Man kan se hur Ben Gurion-flygplatsen i Israel attackeras såväl som det amerikanska hangarfartyget Abraham Lincoln. Med mera. Detta samtidigt som västerlandets ledare påstår att den iranska regimen kanske i någon mån blivit mer försonlig. Glöm det! Såväl USA som västerlandet som den judiska staten Israel ska utplånas. Det står i den islamiska republiken Irans själva konstitution. Och filmen visar tydligt dess ambitioner att göra just detta!


Källa

Vad hade Carl Bildt där att göra?

Länk: Israel Report.

Posted in antisemitism, antisionism, islamonazism, Israel • Tags: , , , , , , Top Of Page

Write a comment