Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv

Kategorier

Kalender

oktober 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Carl Bildt twittrar om raketer, men inte vilka raketer som helst …

Det kan man se här:

Visst, han har ju rört sig i trakten nyligen, så han är kanske särskilt uppmärksam därför. Han har också varit på Island och tyvärr även i Iran. Allt under februari månad. Allt detta framgår av hans twittrande. Men såvitt jag vet har han aldrig besökt Israel i någon officiell kapacitet.

Hittills år 2014 (fram till förra veckan) har tjugotvå (22) raketer avskjutits mot den judiska staten Israel från dödsfienderna i Gaza. Det framgår här:

Hittills i år har Carl Bildt ingen gång twittrat om dessa pågående antisemitiska raketangrepp mot Israel, angrepp som syftar till att utplåna den judiska staten Israel.

Men när endast tre (3) raketer avfyras mot Timbuktu, först då går Bildts raket-twittrande igång. Som om detta skulle vara mer värt att uppmärksamma, vara värre, än utplåningskriget mot Israel från Gaza.

Man behöver inte vara ”rocket scientist” för att ana en logik i detta. Tre raketer mot Timbuktu är tydligen värre – i vart fall mer angeläget att twittra om – än 22 raketer mot Israel. Det säger, tror jag, en del om logiken i Carl Bildts twittrande och om hans världsbild.

Jag har förvisso bara gått igenom hans twittrande under detta år, 2014. Den som orkar får gärna gå igenom allt och tala om för mig/oss om Carl Bildt någonsin twittrat om alla de tusentals raketangrepp från Gaza mot Israel som bilden ovan återger. Mitt tips är att det har han nog aldrig gjort.

Rätta mig om jag har fel!

Slutligen ett foto på Bildt i samkväm med Syriens diktator Bashar al-Assad, som ytterligare belyser vad Bildt nog egentligen står för. Assad kunde han besöka, också islamonazisterna i Iran, och dessutom Egypten under den islamistiske presidenten Mursi. Se här. Men Israel, den stat som dessa potentater vill utplåna, den staten kan han inte besöka! Dessutom stryker han den den kvasi-islamistiske premiärministern Erdogan i Turkiet medhårs.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.