Notera de chica accessoarerna: ”Palestinas” nazistflagga och slaktarknivarna med udden mot judarna och den judiska staten Israel:


Källa: Mohammed Asad på Facebook.

Notera det trendiga butiksnamnet ”Hitler 2”. Alltid en kundmagnet i det till övervägande delen av antisemiter och islamonazister befolkade Gaza:


Här ett exempel på hur accessoarerna bör bäras. I högsta hugg, alltid beredd att döda en jude ”varhelst du kan finna en” som det heter i de islamistiska utsagorna:


Det här kan ju inte betecknas som annat än nästan den värsta sortens uttryck för antisemitism och islamonazism. Den värsta sorten representeras bland annat av dem som verkligen attackerar och knivmördar judar. Som verkligen med våld attackerar den judiska staten Israel i syfte att utplåna den.

Här är en dagsfärsk rapport från Israel som refererar verkliga attacker på judar: Tre skadade varav två allvarligt i knivattack i Rishon Lezion i Israel idag. Gärningsman: arabisk ”palestinier” så klart.

Dessa fullständiga vidrigheter får vi helt säkert aldrig läsa om i svensk gammelmedia. Dessa fullständiga vidrigheter lär Sveriges nuvarande antisemitiska statsledning aldrig ta avstånd från.

Ingen ”svensk” statsledning har för övrigt såvitt jag vet någonsin tagit entydigt och eftertryckligt avstånd från den ”palestinska” antisemitismen.

Aldrig någonsin. Istället har dessa statsledningar år ut och år in fött, gött och understött denna antisemitism med svenska skattebetalares tvångsvis inbetalade skattemedel.

Skandal!

Tillägg 2015-11-08: Här är en film som ytterligare bevisar antisemitismens starka ställning i Gaza, i synnerhet med avseende på butiken ”Hitler 2”:

Och här ett exempel på hur attackerna faktiskt går till. Från idag den 8 november:

Läs mer i The Times of Israel.

Uppdaterat 2017-10-22.

Ett svar på ”Herrekiperingsaffären ”Hitler 2” i Gaza presenterar sin antisemitiska höstkollektion”

Kommentarer är stängda.