Fatahs tvetalan: Säger att Israel ska utplånas när de tror att omvärlden inte lyssnar

By Sapere Aude! - Last updated: onsdag, december 5, 2012 - Save & Share - 6 Comments

Det framgår såväl i Fatahs stadgar som av filmen härnedan vad som är Fatahs syfte: Israels utplåning. Budskapet är ett helt annat till omvärlden. Det talas om ”tvåstatslösning” t. ex. Och omvärlden går ofta på det, tyvärr.

Jag noterar ett inlägg på Svt Debatt av ”Palestinas” ambassadör i Sverige Hala Husni Fariz. Hon skriver bland annat att godkännandet av ”Palestina” som ”stat” i FN ”bekräftar världens rättsliga åtagande till det palestinska folkets oemotsägliga och icke-förhandlingsbara rätt till självbestämmande, precis som övriga folk i världen.”

Detta skrivs alltså av en person som företräder ”Palestina”, en entitet vars ”president” är Fatah-ledaren Mahmoud Abbas. Fatah har gång på gång bekräftat att man inte erkänner judarnas ”icke-förhandlingsbara rätt till självbestämmande”, deras rätt till staten Israel. Som framgår av filmen. Hon borde alltså ha tillagt ”precis som övriga folk i världen, med undantag av judarna”.

Fatah och ambassadören (bild nedan när hon introducerades vid hovet) talar med kluven tunga. Tro dem inte när de påstår att de är för en tvåstatslösning. De strävar entydigt efter en enstatslösning och den enda statens namn kommer inte att bli Israel om de får som de vill. Den saken är klar.

”Det tar vi i hand på”, sade drottningen. Och Hans Majestät Konungen log och instämde. Fast riktigt vad de var överens om förblir nog oklart:

HMKPLamb
Copyright: Kungahuset.se Foto: Henrik Garlöv

Posted in antisionism, Israel, Palestina • Tags: , , , , Top Of Page

6 Responses to “Fatahs tvetalan: Säger att Israel ska utplånas när de tror att omvärlden inte lyssnar”

Comment from Elsi
Time 06 december 2012 at 10:14

Många är omedvetna om att Israels fiender idag sakta tar över Israel utan krig. En Israelisk organisation som heter Regavim.se http://www.regavim.org.il-en- skriver på sin hemsida.Så tyst, utan dånet av strid och larm av krig,så berövas det Judiska folket sitt hemland Israel.På det slagfältet har cementblandare ersatt tanks,plogar ersätter kanoner och till utseendet oskyldiga civila ersätter uniformerade soldater. Ednast målet är detsamma-tag ifrån Judarna deras fäderneärvda land.Tunnland efter tunnland,hus efter hus, köp, husockupation, olagligt odlande av mark som inte är deras, ibland med list,andra gången med våld,med enorma summor av pengar och uppbackade av anti-sionistiska organisationer i Israel och utomlands- Israel håller på att förlura sitt grepp om Judiska folkets landområden. Men Regavim gör ett fantastiskt jobb för att förändra denna situation med mycket professionella jurister som utmana de olagliga övertagande av Israel.

Comment from Ralph Haglund
Time 06 december 2012 at 11:55

Och Abbas har som sagt inte varit president på 3½ år men såna petitesser stör inte den svenska regeringen. Alla israeliska bosättningar ligger inom area C, också E1, vilket har varit kontrollerat av Israel sedan Arafat fick Nobelpris för att skriva under på det. Måste man fråga honom igen nu när han är uppgrävd?

Comment from Elsi
Time 08 december 2012 at 18:32

Förresten vi har inte hört någonting om Arafats döds orsak. Annars är klart de kan försöka fråga honom var han har skrivit under.

Pingback from Att utplåna Israel finns inte på kartan – eller vad säger Carl Bildt och ”presterna”? « Sapere Aude!
Time 13 december 2012 at 19:31

[…] Elsi om Fatahs tvetalan: Säger att Israel ska utplånas när de tror att omvärlden inte lyssnar […]

Pingback from Mahmoud Abbas hyllar palestinska terrorister och massmördare från Stormuftin till Rantissi och vidare … « Sapere Aude!
Time 01 juli 2013 at 20:59

[…] Alla dessa ”satans mördare” och antisemiter hyllar Mahmoud Abbas. Han och hans regim hyllas samtidigt av västerlandet och Mahmoud Abbas’ ”ambassadör” mottas av Sveriges Konung. Det kan du se här. […]

Pingback from ”Obama manar Israel till fredssamtal” « Sapere Aude!
Time 19 juli 2013 at 19:28

[…] det att den som vägrar förhandla och som till och med vill utplåna motparten, vilket Abbas parti Fatah vill, undgår alla maningar, all […]

Write a comment