Jag menar det inte som en svordom, utan helt och hållet bokstavligt. Detta som en reaktion på ett uttalande av ordföranden i al-Fatah, du vet en av alla dessa ”palestinska” organisationer som har till syfte att utplåna Israel. Uttalandet återges här:

Och som du säkert vet vid det här laget, om du läst det jag skrivit förut i denna blogg, så menar Abbas och al-Fatah att ”Palestinian land”, ja det omfattar inte enbart Gaza och ”Västbanken”, utan också hela Israel!

Så det är alltså tydligen inte enbart apartheid som Abbas syftar till; det är utplånandet av Israel och fördrivandet av ”israeler” – dvs. judar – därifrån.

Detta är bland det djävligaste, det mest sataniska, som någon människa, organisation, entitet eller stat någonsin kan vilja. För den judiska staten Israel har precis samma rätt att existera som vilken annan nationalstat som helst.

Men Mahmoud Abbas han vill ändå utplåna Israel, precis som Palestinska Myndigheten vill. Dessutom PLO, al-Fatah, PFLP, Hamas, Hisbollah, Iran och Arabförbundet – bara för att ta några exempel. Jag kan ge dig bevis i varje enskilt fall!

Trots detta är det många andra som i likhet med den Palestinska Myndigheten vill att ”Palestina” ska bli medlem i FN på ett eller annat sätt. Trots att syftet att utplåna en annan stat står i motsättning till FN-stadgan. Folkpartiet vill till exempel och möjligen vill Sveriges regering det också. Risken att så blir fallet i morgon när detta troligen ska avgöras är tyvärr ganska stor.

Men läs min tidigare bloggning om detta: Inget slags ”Palestina” har i FN att göra, vare sig i skepnad av PLO, Palestinsk myndighet eller ”Palestina”, detta så länge man inte erkänner Israels rätt att existera som judisk stat. Det gör för närvarande helt säkert ingen av de organisationer, stater och entiteter som jag angett ovan – utom då kanske Folkpartiet och Sveriges regering. Men vem vet …

Situationen är hursomhelst bokstavligen för djävlig – eller hur!

Ett svar på ”Det var det djävligaste!”

Kommentarer är stängda.