Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv

Kategorier

Kalender

augusti 2021
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Det var det djävligaste!

Jag menar det inte som en svordom, utan helt och hållet bokstavligt. Detta som en reaktion på ett uttalande av ordföranden i al-Fatah, du vet en av alla dessa ”palestinska” organisationer som har till syfte att utplåna Israel. Uttalandet återges här:

Och som du säkert vet vid det här laget, om du läst det jag skrivit förut i denna blogg, så menar Abbas och al-Fatah att ”Palestinian land”, ja det omfattar inte enbart Gaza och ”Västbanken”, utan också hela Israel!

Så det är alltså tydligen inte enbart apartheid som Abbas syftar till; det är utplånandet av Israel och fördrivandet av ”israeler” – dvs. judar – därifrån.

Detta är bland det djävligaste, det mest sataniska, som någon människa, organisation, entitet eller stat någonsin kan vilja. För den judiska staten Israel har precis samma rätt att existera som vilken annan nationalstat som helst.

Men Mahmoud Abbas han vill ändå utplåna Israel, precis som Palestinska Myndigheten vill. Dessutom PLO, al-Fatah, PFLP, Hamas, Hisbollah, Iran och Arabförbundet – bara för att ta några exempel. Jag kan ge dig bevis i varje enskilt fall!

Trots detta är det många andra som i likhet med den Palestinska Myndigheten vill att ”Palestina” ska bli medlem i FN på ett eller annat sätt. Trots att syftet att utplåna en annan stat står i motsättning till FN-stadgan. Folkpartiet vill till exempel och möjligen vill Sveriges regering det också. Risken att så blir fallet i morgon när detta troligen ska avgöras är tyvärr ganska stor.

Men läs min tidigare bloggning om detta: Inget slags ”Palestina” har i FN att göra, vare sig i skepnad av PLO, Palestinsk myndighet eller ”Palestina”, detta så länge man inte erkänner Israels rätt att existera som judisk stat. Det gör för närvarande helt säkert ingen av de organisationer, stater och entiteter som jag angett ovan – utom då kanske Folkpartiet och Sveriges regering. Men vem vet …

Situationen är hursomhelst bokstavligen för djävlig – eller hur!

1 comment to Det var det djävligaste!

  • […] « Israel i Sverige om FN, Sverige och ”Palestina” – nu börjar det brännas!Det var det djävligaste! « Sapere Aude! om FN, Sverige och ”Palestina” – nu börjar det brännas!Ralph Haglund om SIDA […]

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.