Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv

Kategorier

Kalender

augusti 2021
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

”Flygräder mot Gaza efter raketanfall”

Så lyder en av rubrikerna på Sveriges Radios nyheter idag den 13 oktober. Härnedan kan du läsa hela meddelandet som lästs upp i radion idag:

Israeliskt flygvapen slog på lördagen till på tre ställen på Gazaremsan några timmar efter att en raket från Gaza exploderat i Israel, uppgav båda sidor.

”Platserna angreps som svar på raketbeskjutningen mot södra Israel”, meddelade den israeliska militären i ett uttalande.

Palestinska myndighetskällor uppgav att ingen skadats i räderna. En ska ha träffat ett obemannat träningsläger tillhörande Izz al-Din al-Qassam-brigaderna, den styrande islamistgruppen Hamas väpnade gren. De två andra ska ha träffat öppna ytor i centrala Gaza.

TT

Länk

Det är tydligen väldigt viktigt för Sveriges Radio och TT att rapportera att den israeliska försvarsåtgärden inte åstadkommit några personella skador i Gaza. Notera nu särskilt i citatet ovan att vare sig TT eller Sveriges Radio finner det angeläget att rapportera ett dyft om vilka skador den ”raket från Gaza” som ”exploderat i Israel” åstadkommit!

Alltså tycks Sveriges Radio och TT inte alls vara intresserade av att rapportera om skador som åstadkoms av Gaza i Israel – det Gaza som styrs av den islamonazistiska terrororganisationen Hamas vars enda syfte är att genom anfallskrig utplåna Israel. Det enda man är intresserade av att rapportera är om Israels försvarsåtgärder mot detta utplåningskrig åstadkommer skada i Gaza.

Ett klockrent exempel på att Sveriges Radio och TT står på angriparnas sida i Gaza. Hur ska man annars tolka det?

Om vi då vill veta vilka skador som angriparna i Gaza åsamkar medborgarna i Israel, som bara försvarar sig, kan vi alltså inte vända oss till Sveriges Radio eller TT.

För att råda bot på denna brist visar jag här några ganska färska bilder på dessa skador:


En rejäl smäll efter Grad-anfall från Gaza. Läs Arutz7-länken nedan.


En barnkammare i Israel nyligen attackerad från Gaza. (Källa: IDF på Facebook)

Behöver jag säga det igen: Israel försvarar sig genom att angripa dem som angriper Israel. Det framgår redan i SR/TT-citatet ovan. Men de som angriper Israel drar sig inte ens för att angripa civilbefolkningen, barn, kvinnor och män, urskillningslöst. De som angriper Israel vill utplåna dem, nämligen. Barn, kvinnor och män, urskillningslöst, alla. Det är därför de angriper dem. De ska utplånas för att de är judar.

Detta är nämligen den islamonazistiska terrororganisationen Hamas’ syfte. Judarna ska utplånas i ett anfallskrig. Alla judar. Barn, kvinnor och män, urskillningslöst. Och med dem den judiska staten Israel.

Men Sveriges Radio och TT är alltså bara intresserade av att rapportera att ingen av angriparna skadats. Hur det gick med judarnas barn, kvinnor och män intresserar dem uppenbarligen inte. Urskillningslöst inte.

Skandal, eller? Jag tycker det.

Länk: Arutz7.

1 comment to ”Flygräder mot Gaza efter raketanfall”

  • […] ”Flygräder mot Gaza efter raketanfall” » Bomben auf Israel Israel försöker så klart eliminera dem som skjuter på landet från […]

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.