Betrakta detta ledarstick från Göteborgs-Posten idag.

Här har GP verkligen i de flesta avseenden gått i den islamofascistiska fällan.

Israel bedriver ett besinningslöst våld som måste fördömas, menar man. Våldet är oproportionerligt. Gaza är världens största fängelse och västbanken koloniseras.

Intressantast är dock att GP använder beteckningen ”motstånd” på det angreppsvåld som de imperialistiska islamofascisterna bedriver mot Israel i syfte att utplåna landet. Det är precis det kodord som islamofascisterna själva använder som beteckning på sin strävan att med våld förinta Israel.

Det är det de strävar efter. Men för att uppnå Israels våldsamma utplåning lär islamofascisterna själva behöva använda en hel del just oproportionerligt våld, i syfte att uppnå just någonting som mycket väl skulle kunna betecknas som en ”kolonisering” av nuvarande Israel. I det avseendet är islamofascisterna mycket kompromisslösa, ja, närmast besinningslösa. För vilken besinning ligger i att vilja utplåna ett demokratiskt land genom att skjuta missiler mot civilbefolkningen?

Det är möjligt att en suverän palestinsk stat anses vara en förutsättning för fred i vissa kretsar, men den staten är enligt islamofascisterna en stat som avses bli uppförd på ruinerna av ett förintat Israel. Islamofascisterna söker nämligen inte fred med Israel, de eftersträvar Israels undergång och de bedriver just nu ett besinningslöst imperialistiskt angreppskrig i just detta syfte.

Det är det som islamofascisterna menar med ”motstånd”. Om nu inte GP redan visste det. Och om de visste det, varför skriver de som de gör?

Ett svar på ”Göteborgs-Posten och islamofascismen”
  1. […] Intressantast är dock att GP använder beteckningen ”motstånd” på det angreppsvåld som de imperialistiska islamofascisterna bedriver mot Israel i syfte att utplåna landet. Det är precis det kodord som islamofascisterna själva använder som beteckning på sin strävan att med våld förinta Israel, skriver Sapere aude! […]

Kommentarer är stängda.