Det återstår att se. Det första Durban-mötet för tio år sedan fastslog i alla fall, att sionism var att likställa med rasism, dvs. att det var ett uttryck för rasism om judarna hade en egen stat, fast inte att många andra folk också hade det. Det andra Durban-mötet skrev jag om bl. a. här. Där fick Irans ”president” Ahmadinejad utlopp för sina antisemitiska böjelser. Så varför skulle Durban III bli så mycket annorlunda?

denna länk kan du skriva under en uppmaning till FN:s generalsekreterare att ”denounce and desist from this relentless condemnation of Israel, and restore the World Conference Against Racism, Racial Discrimination, Xenophobia and Related Intolerance to its rightful purpose of addressing this great evil in our day.”

I länken finns en film som du också kan se här:

Här är en länk till FN:s egen Durban III-sida.

Ett svar på ”Blir Durban III-mötet den 22 september ytterligare ett antisemitiskt spektakel?”
  1. Nja, är inte faktan tagen ur dess kontext lite? Albaniens ”religiösa” agenda gentemot Israel kan du skriva bort genast. Som förespråkare för kommunismen under den perioden möjligtvis, då man inte hade något att säga till om utan var tvungna att rösta som Ryssland gjorde. Men glöm då inte att Albanien var en ren ateistisk stat, och inte en ”muslimsk” som videon får det att se ut som.

Kommentarer är stängda.