Vi som läst domen, har sett att Mölndals tingsrätt noterat, att det befullmäktigade ombudet för Myndigheten uttalat att en terrorgeneral enligt Myndigheten är ”en palestinsk frihetskämpe” (sid. 9 i domen).

Domen finns fortfarande för nedladdning här.

Hur stämmer då detta överens med migrationsminister Billströms tidigare tvärsäkra uttalande här, att han inte har några ”uppgifter som tyder på att [Myndigheten] bedriver en verksamhet som strider mot regeringens politik”.

Nå, men nu har han ju en sådan uppgift, svart på vitt, bara att läsa domen. Varför misstror ministern Mölndals tingsrätt? (Jfr. denna bloggning.)

Tobbe, anmäl nu genast för utrikesministern, tack! För, som du själv skriver i ditt tvärsäkra uttalande ovan: ”Skulle det i ett statligt verk uppkomma en fråga som är av betydelse för förhållandet till annan stat eller mellanfolklig organisation ska utrikesministern underrättas.” Verkställ!

Det tycker för övrigt riksdagskvinnan Annelie Enochson också, se bara här.

Vad för slags utrikespolitik bedriver egentligen Myndigheten? Och frågan måste ju tyvärr numera också ställas så: Vilken utrikespolitik bedriver Regeringen?

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

4 svar på ”Vad säger regeringen nu?”
 1. Lennart ,
  Detta är en läsare från Åland !
  Enligt den propaganda som Media framställer är ISRAEL ett helvete till nation ! Palestina däremot paradiset som saboteras av tidigarenämnda !
  USA stöder Israel
  Bildt stöder hamas och Ryssland !
  Ja ja
  Du har sagt sanningen och blivit avskedad
  Tingsrätten har beslutat om skadestånd för arbetsgivaren !
  Rond ett -gongongen klämtade !
  Vad härnäst !
  Den antiisraeliska maffian ,lobbyn har otroliga medel att kämpa med
  från de mest oväntade håll !
  Grattis till Ditt civilkurage .
  Patton och ”skitstövlarna” gillade jag !
  Erik

Kommentarer är stängda.