I fredags talade han inför minst en miljon åhörare på Befrielsetorget i Kairo.

al-Qaradawi är en ledare inom det Muslimska Brödraskapet, som enligt denna länk bland annat har uttalat följande:

– “Oh Allah, take this oppressive, Jewish Zionist band of people. Oh Allah, do not spare a single one of them,” he said during the Gaza War in January 2009, in remarks translated by the press monitoring organization MEMRI. “Oh Allah, count their numbers, and kill them, down to the very last one.” – Döda varenda jude, alltså.

– “Throughout history, Allah has imposed upon the Jews people who would punish them for their corruption. The last punishment was carried out by Hitler. By means of all the things he did to them – even though they exaggerated this issue – he managed to put them in their place. This was divine punishment for them. Allah willing, the next time will be at the hand of the believers.” – Hitler gjorde rätt som han gjorde mot judarna, alltså. Och nu är det ”de troendes” uppgift att göra likadant.

Det senare uttalandet kan du mycket riktigt se och höra här, där han också uttalar en önskan att återvända till ”motståndets” land, om så i rullstol, för att skjuta Allahs fiender judarna:

al-Qaradawi blev tvungen att lämna Egypten år 1961 redan. Nu är han alltså tillbaka. Vi vet vad han vill och vad han tycker. En miljon egyptier lyssnade till honom i fredags …

Länkar: Per Gudmundson i SvD, Dagen, Terrorism-info.

2 svar på ”Yusuf al-Qaradawi åter i Egypten – för att skjuta judar kanske?”
  1. […] Källa Sapere Aude insertAd(false); swfobject.embedSWF("http://www.youtube.com/v/HStliOnVl6Q&rel=0&fs=1&showsearch=0&showinfo=0", "vvq-3766-youtube-1", "425", "344", "9", vvqexpressinstall, vvqflashvars, vvqparams, vvqattributes); Detta inlägg postades söndag, 27 februari, 2011 kl 23:14i Politik.Du kan följa alla svar till detta inlägg via RSS 2.0 flödet. Du kan lämna en kommentar, eller skicka en trackback från din egen hemsida. […]

Kommentarer är stängda.