Tack vare Per Gudmundsons förträffliga blogg har jag fått korn på följande film, där en jihadist, som befinner sig i Mogadishu, Somalia, på ganska god svenska uttalar, att ”den hunden” Lars Vilks ska halshuggas:

Ett intressant tidsdokument, minst sagt.

Denna film är del två av en längre film som finns på YouTube i sin helhet, dvs. både del ett och del tre också. På ett ställe i filmen hör man förbipasserande jihadister skandera ”Khaybar, Khaybar, ya yahud”, dvs. stridsropet för dem som vill erinra oss om – eller kanske upprepa? – Profetens armés utrotande och fördrivning av judarna från staden Khaybar. Ett stridsrop som även hörts på Malmös gator

Uppdatering 2010-11-25: Filmerna har tagits bort från YouTube, så jag har lagt ut del 2 på Vimeo istället. Passagen med stridsropet kan höras på ett annat ställe. Hela filmen kan laddas ned härifrån.

Uppdatering 2011-01-12: Vimeo tyckte inte om mitt upplägg och har också tagit bort filmen. Så nu återstår bara för dig att ladda ned den härifrån (mp4).

Länkar: Expressen, DN.