Ovanstående utgör ytterligare en rubrik som vi aldrig kommer att få läsa i gammelmedia. Men konstigt nog har TT – och följaktligen ingen svensk tidning på nätet – såvitt jag kunnat se ännu inte skrivit alls om det israeliska flyganfallet mot terrorister i Gaza i går, än mindre satt någon rubrik.

Reuters skriver i alla fall bl. a. så här:

An Israeli air strike killed a commander of a Palestinian militant group and wounded four other militants in the Gaza Strip on Tuesday, the group said.

TT kanske inte har vaknat ännu, klockan är i skrivande stund bara 9.10 – eller ska tystnaden tolkas som någon slags omvändelse?

Länk: JPost.

2 svar på ”Israel slår tillbaka mot terrorister i Gaza”
  1. Man blir till slut rätt trött på det svenska fjäskandet för islam. Islam å sin sida ser inte mellan fingrarna på något vis. Föreslog ngn att Sverige skulle ha islam som en andra religon skulle nog den fega riksdan hålla med.

Kommentarer är stängda.