I Dagens Nyheter kan man läsa följande:

”Generalsekreteraren är bestört över fortsatta israeliska aktiviteter i östra Jerusalem, däribland rivning av palestinska bostäder, vräkning av palestinska familjer och inflyttning av bosättare i palestinska områden”, hette det i ett FN-uttalande.

Ojsan. För inte så länge sedan ville han, att Israel också skulle ta ansvar i Gaza. Läs här.

”FN-chefen”, dvs. Ban Ki-Moon, tycks ha en överdriven förkärlek för att kritisera Israel. För de palestinska illegala bosättningarna bryr han sig inte ett dyft om att kritisera. Och något krav på att regimen i Gaza, Hamas, skulle ta något som helst ansvar för någonting, det förekommer inte heller.

Israel är, det bekräftas återigen, i FN:s ögon ”the usual suspect”. Därmed bekräftas återigen även hur vi bör betrakta FN, nämligen som en gentemot Israel ovänligt sinnad ”entitet”.

Länkar: Dagen, SvD.

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Ett svar på ”FN-chefen bestört över fortsatta israeliska aktiviteter”

Kommentarer är stängda.