Som du vet har den statliga myndigheten Migrationsverket avskedat mig för att jag i denna blogg tagit ställning för Israels rätt att existera och mot Hamas som en terrororganisation, som inte anser att Israel har rätt att existera.

Men eftersom svenska staten, precis som jag, anser att Israel har rätt att existera och att Hamas är en terrororganisation, så det är svårt att förstå varför jag ska behöva lämna min statliga anställning för att jag ställer upp på svenska statens utrikespolitik?

Det tyckte i alla fall Migrationsverket att jag skulle göra, och tvingade följaktligen bort mig från mitt jobb.

Så gott som allt om detta kan läsas på länkarna i vänsterkolumnen som heter ”Migrationsverket och fallet Eugène Palmér” samt ”Regeringen och fallet Dan Eliasson”.

Jag och många med mig tyckte inte att det var rätt gjort. Därför har jag stämt Migrationsverket igen.

Som du kan se här (pdf), är det dock numera inte endast Migrationsverket som är motpart, utan ”Staten” – eller som det hette förr ”Kunglig Majestät och Kronan”. Det är i praktiken liktydigt med Sveriges Regering.

Sveriges Regering uttalar alltså genom Arbetsgivarverket, att ”Staten vidhåller vad som tidigare förts fram i målet”, dvs. att jag inte har rätt till anställning i ”Staten” vare sig som chef eller beslutsfattare. Detta trots att Mölndals Tingsrätt ogiltigförklarat ”omplaceringen” av mig från enhetschef till beslutsfattare, och trots att Migrationsverket vägrat följa tingsrättens dom!

Regeringen tycks alltså anse att det är rätt av Migrationsverket och Arbetsgivarverket att vägra mig fortsatt statlig anställning på grund av att jag tagit ställning för Israels rätt att existera – det ställningstagande som var huvudargumentet för ”Staten” genom Migrationsverket att från början ingripa mot mig.

Eftersom staten genom Arbetsgivarverket ”vidhåller vad som tidigare förts fram i målet”, så får man väl förutsätta att det också är Regeringens inställning.

Men inte nog med det. ”Staten” vill dessutom att jag ska ersätta dem för rättegångskostnader!

Svenska staten – Regeringen(?) – vill alltså ha betalt av den som förföljs, dvs. mig, för sin förföljelse av mig för att jag försvarar Israels rätt att existera!

Ett tydligare fall av svensk statsstödd antisionism är nog svårt att finna.

Men Regeringen tiger alltjämt. Och ”the agent of persecusion”, Migrationsverkets generaldirektör Dan Eliasson, utsedd av den nuvarande regeringen, sitter kvar.

(Läs i Arbetsgivarverkets yttrande i länken ovan hur många gånger man konsulterat Migrationsverket. Jag räknar till sex gånger – sex gånger av svensk statsunderstödd antisionism. Bara i detta fall…)

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,