Ahmad Vahidi är internationellt efterlyst som misstänkt för att ha deltagit i bombningen av ett judiskt center i Buenos Aires år 1994 då 85 människor dog. Nu har han utsetts till försvarsminister i Iran. Vahidi kallade sin utnämning för en ”örfil till Israel”, allt enligt TT genom SvD idag (internetlänk saknas). Genom detta uttalande får man väl anse att misstankarna mot honom har stärkts.

Det var bara att vänta att en terror-regim utser en efterlyst misstänkt terrorist till minister.

I dagens SvD skriver även Mehrdad Darvishpour och Åke Sandberg att Sverige och EU måste öka trycket mot Iran. De föreslår bl. a. att Sverige och EU ska vägra ”erkänna Ahmadinejad som det iranska folkets företrädare” och ”öka trycket på den iranska regimen”.

Det är inte utan än att jag håller med.

Länk: SvD.

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,


2 svar på ”Misstänkt terrorist ny iransk försvarsminister”
  1. Dumstrut [Denne kommentators kommentar på denna blogg den 14 januari 2009: ”Nej jag anser inte att Israel har rätt att existera.” /Sapere Aude]

    Ja, det var ju som när folkmordsstaten utsåg en folkmördare till premiärminister. Eller när våldtäktsstaten utsåg en våldtäktsman till president. För att inte tala om när fasciststaten utsåg en fascist till utrikesminister.

Kommentarer är stängda.