Caroline Glick skriver så utmärkt väl. I dagens Jerusalem Post skriver hon t.ex. att ”all any cease-fire resolution will do is ensure that there will be another round of war”. Det beror, skriver hon, på att inga steg som nu övervägs syftar till att förhindra nästa krig. Det steg som borde tas vore ”an Israeli victory against Hizbullah in Lebanon, and an Israeli and allied strike against Hizbullah’s state sponsors Syria and Iran, which promote Hizbullah’s wanton aggression against Israel as a central campaign in their global jihad aimed at annihilating the Jewish state and defeating Western civilization”. Se länk här. Så mycket mer finns väl inte att tillägga? Frågan är bara vem som är allierad med Israel. Du? Jag? Jag är det i alla fall, men kan inte ”slå till” eller göra ”motstånd” på så många andra sätt än att skriva här.

Ett svar på ”The excellence of Caroline Glick”

Kommentarer är stängda.