Han ska tala nu kl 15. – Gå in på denna länk!

Läs också SvD – Sverige lämnar om Ahmadinejad börjar bli antisemitisk.

– Många har nu lämnat, efter att Ahmadinejad talat om ”den rasistiska regeringen i det ockuperade Palestina”, Sverige också.

– Omedelbart efter att Ahmadinejad talat, så talar Norges utrikesminister Jonas Gahr Störe med stark kritik av Ahmadinejad. Mycket bra!

Nåja, nu är det för sent att lyssna, men jag kommer att lägga ut länkar till talen så fort de finns tillgängliga.

Läs även DN, Dagen.

Här kan du se vad Ahmadinejad sade, och vad som hände:

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

6 svar på ”Lyssna direkt på Ahmadinejad från Durban II!”
 1. Underbart att se hur de gick, undrar dock vad de gjorde där från början.

  FN är ett stort stinkande skämt. När några av världens värsta förtryckarstater får basa över rådet för mänskliga rättigheter så försvann den sista droppen av förtroende. När skurkstater får stå och skandera precis vad skit de vill medan förnuftiga intellektuella inlägg fördöms (http://www.youtube.com/watch?v=BMEw0lZ3k_Y) så skäms jag över att Sverige är med i FN och att svenska barn indoktrineras att älska denna skitorganisation i de svenska skolorna på den s.k. FN-dagen 24 okt varje år. Gör om, gör rätt! Kämpa för det FN var menat att kämpa för! En tandlös byråkratorganisation som silar mygg och sväljer kameler gör mer skada än nytta för de internationella relationerna.

 2. Varför skulle Sverige gå. Norges lösning är ju helt lysande och helt klart mer produktiv.
  man erkänner rätten för alla att prata i ett demokratiskt forum och sedan så säger man att man inte håller med föregående talare.
  så skapas en dialog och man kan hitta en lösning på de problem som konferensen tar upp.
  sedan när löste man ett bråk genom att hålla för öronen och gå iväg så fort någon sa något man inte gillade? lärde jag mig långt innan 10års åldern och jag hade hoppats att det var ett forum för vuxna?

 3. Nu blir återigen väst anklagad för rasism och inmålat i ett hörn…allt medan andra mer rasistiska länder i världen kan fortsätta med sina förtryck och slippa erkänna sin egna historia…

  I Iran eller Kina finns inte homosexuella. Peking har gaybarer samt att homosexualla hängs i Iran…homosexuella får även utstå hatkampanjer i Irak.
  Etniska minirotiteter i Turkiet är inte erkända såsom Syrianer, Armenrier, Greker och Kurder – Kurder har inte samma rättigheter som Turkar har i Turkiet. Turkiet vägrar erkänna folk mord under Ottomanska imperiet – folkmorden som tvingade väst att splittra kaliphatet.

  Det verkar alltmer ett misstag av väst att erkänna sin historia samtidigt som andra länder inte lägger korten på borden och totalt vägrar att lägga korten på bordet…när ska ”Öst” övergrepp i historien och nutid erkännas?

  I väst avskaffades slaveriet för mer än hundra år sedan – detta är fortfarande ett argument mot väst trots att vissa ”öst”-nationer fortfarande har slaveri/sexslavar. En helt absurd hållning som fått hållas…snart kommer vändningen i väst-samhällen där man pekar mot vad de ”andra” har gjort och delvis fortfarande gör” Den dagen kanske man kan ha ett seriöst toppmöte om Rasism samt historiska felsteg!!!!!!!!

 4. Sveriges officiella ståndpunkt är nu således att rasism skall vara ett exklusivt privilegium för Israel. Det är en skändlighet utan dess like, och en kastastrof för svensk utrikespolitik, som i ett slag blottställer landet för ökad risk för terroratacker plus mer specifikt allvarligt förvärrar den mot helt oskyldiga svenska judar riktade hotbild, som allvarlig belastar svenska judar med kostnader för skydd och säkerhet. SKAM åt folkpartiets hönshjärna Birgitta Ohlsson som i synnerhet prisat detta sabotage mot Sveriges nationella intresse.

  Alliansregeringen framstår alltmer som USA-imperialismens och den internationella sionismens lydiga lakejer. Det äör i högsta grad en fara för landets folk och säkerhet.

  Heder åt det stolta Iran som har mod att stå upp mot det porrfördärvade västerlandes hyckleri!

  – Peter Ingestad, Solna

Kommentarer är stängda.