Här kan du se dem på film:

De här killarna önskar som du ser och hör inte bara Israels utan västerlandets undergång. Deras fiender är ”Sions söner, amerikaner, judar och korsfarare” och deras mål är att se till att ”islam dominerar världen”. I detta syfte använder de Jihad, och de gör det med vapen i hand. Krigshotet från Gaza riktar sig alltså mot hela världen.

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

18 svar på ”Al-Qaida-anhängare verkar i Gaza”
 1. [Denne kommentators kommentar på denna blogg den 14 januari 2009: ”Nej jag anser inte att Israel har rätt att existera.” /Sapere Aude]

  Pelena:
  Det är mycket möjligt, precis som att Israels vice försvarsminister lovade palestinierna något värre än förintelsen strax innan den senaste massakern. Men det är väl knappast Israels officiella ståndpunkt, eller?

 2. profanum_vulgus:
  Jag har även sett många klipp där hamas-personer säger så och även mycket värre saker!

 3. [Denne kommentators kommentar på denna blogg den 14 januari 2009: ”Nej jag anser inte att Israel har rätt att existera.” /Sapere Aude]

  Pelena:
  Varför tror du att ”Hamas charter” bara citeras på hamasfientliga sidor?

 4. Du säger: att det är lögn att Hamas inte skulle erkänna Israel

  Vad står det här?

  Hamas Principles
  The principles of the Hamas are stated in their Covenant or Charter, given in full below. Following are highlights.

  ”Israel will exist and will continue to exist until Islam will obliterate it, just as it obliterated others before it.” (The Martyr, Imam Hassan al-Banna, of blessed memory).

  ”The Islamic Resistance Movement believes that the land of Palestine is an Islamic Waqf consecrated for future Muslim generations until Judgement Day. It, or any part of it, should not be squandered: it, or any part of it, should not be given up. ”

  ”There is no solution for the Palestinian question except through Jihad. Initiatives, proposals and international conferences are all a waste of time and vain endeavors.”

  ”After Palestine, the Zionists aspire to expand from the Nile to the Euphrates. When they will have digested the region they overtook, they will aspire to further expansion, and so on. Their plan is embodied in the ”Protocols of the Elders of Zion”, and their present conduct is the best proof of what we are saying.”

  http://www.mideastweb.org/hamas.htm

 5. vulgus:

  Att någon kastar en sko mot en ambassadör ökar inte skokastarens trovärdighet i mina ögon! Det enda det säger är att hon är arg och våldsbenägen.

 6. vulgus:
  Det stod:
  Nå, International Herald Tribune granskade de palestinska skolböckerna och fann att inget hat fanns i dem. Att inget hat finns har även bekräftats av Jewish News Weekly.

  Dessa artiklar var från 2004!!

 7. [Denne kommentators kommentar på denna blogg den 14 januari 2009: ”Nej jag anser inte att Israel har rätt att existera.” /Sapere Aude]

  Pelena:
  Exempel på lögner på bloggen:
  Hamas skulle inte erkänna Israel.
  Islamister skulle hävda att deras fiender är ”Sions söner”, det är bara kristna som tolkar Sion som judiskt, för en islamist är det Jerusalem som är en helig stad för dem med.
  Hamas skulle använda civila som mänskliga sköldar i en omfattande palestinsk konspiration syftande till att så många palestinier som möjligt ska dö.
  Israel skulle inte kunna begå krigsbrott mot en befolkning som skyddas av en milis som begår krigsbrott.
  Israel skulle inte ha ockuperat eller annekterat mer mark än de fick i delningsplanen.
  Israel skulle ha uppfyllt villkoren för förra vapenvilan.
  Hamas skulle ha skjutit först under förra och senaste vapenvilan.
  Israel skulle inte ha beskjutit en enda skola under massakern (37 (!)är den sanna siffran).
  Tunnlarna under gränsen till Egypten skulle vara ett brott eftersom de håller Gazas befolkning vid liv.
  Världsislamismen konspirerar mot västerlandet och har infiltrerat FN.
  OSV OSV OSV

 8. [Denne kommentators kommentar på denna blogg den 14 januari 2009: ”Nej jag anser inte att Israel har rätt att existera.” /Sapere Aude]

  Pelena:
  För 10 år sedan hade ju inte al-Qaida varit välkomna i Gaza, alla hade skytt dem som pesten, inklusive Hamas. Idag kan de nog ha viss uppskattning.
  Men troligtvis är det bara en propagandavideo avsedd för den dumma amerikanska allmänheten.

 9. profanum:
  Om videon ”Al-Qaida-anhängare verkar i Gaza” spelades in nyligen eller för tio år sedan gör väl stor skillnad?

  Att sions vises protokol inte är skriven av några judar är ett faktum.
  Sen spelar det ingen roll vilka videos och eller artiklar som skrivs om det. En fantasi är en fantasi.

 10. [Denne kommentators kommentar på denna blogg den 14 januari 2009: ”Nej jag anser inte att Israel har rätt att existera.” /Sapere Aude]

  Pelena:
  Datum? Vad skulle det spela för roll?
  Om jag spelar in en video där jag lovar att ta över världen och viftar med en Israelisk flagga, är det bara datum som behövs då för att vi ska veta att sion vises protokoll var på riktigt?

 11. När är denna video inspelad? Det står inget datum någonstans – förutom när videon laddades upp till youtube.
  Jag tycker datum alltid är viktigt att ta med, det ökar trovärdigheten!

 12. Vilken skitblogg. Det var de värsta lögner och historier jag läst på länge. Vad är syftet med den här bloggen egentligen?

 13. [Denne kommentators kommentar på denna blogg den 14 januari 2009: ”Nej jag anser inte att Israel har rätt att existera.” /Sapere Aude]

  Ja, Gaza kan när som helst slå till mot Sverige. Vi måste se till att genast internera alla araber i koncentrationsläger, där kan de förvaras så länge de kan arbeta och sedan får man lösa det på något slutgiltigt sätt. Risken finns annars att världsislam sätter klorna i de vita rikena.

Kommentarer är stängda.