UN Watch har granskat hur FN och FN-organet UNRWA till synes helt okritiskt spridit uppgiften att Israel attackerat en skola i Gaza med flera dödsoffer. Uppgiften är av allt att döma falsk. Läs mera här.

Man frågar sig då varför FN är så villiga att sprida falska uppgifter. Kanske beror det på att UNRWA är infiltrerat av Hamas. Och flera av FN:s medlemsstater jamsar med. Se här. ”Brott mot mänskligheten” och ”Holocaust” är ord som används. Vidare är Israels försvarsåtgärder ”oproportionerliga”. Nå, hur oproportionerligt var det att inte beskjuta denna skola?

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,


5 svar på ”Hamas lögner – FNs sanning”
 1. *** lubbe:
  Ja, haha, utan tvekan är FN bara ett muslimorgan som försöker krossa arierna.

  Tillåt mig att uttrycka starkt tvivel om ditt radikala påstående. Visst är majoritet av FN’s medlemsländer diktaturer. Och FN fungerar i många fall som paraply åt allehanda suspekta organisationer, som till ex. UNRWA. Men i detta fall blev de tvungna att erkänna fel. Värre blir det med blinda hönor som är inte kapabla att ta till sig åtminstone ett korn av sanning. De brukar sluta som webbtroll.

 2. [Denne kommentators kommentar på denna blogg den 14 januari 2009: ”Nej jag anser inte att Israel har rätt att existera.” /Sapere Aude]

  lubbe:
  Ja, haha, utan tvekan är FN bara ett muslimorgan som försöker krossa arierna.

 3. [Denne kommentators kommentar på denna blogg den 14 januari 2009: ”Nej jag anser inte att Israel har rätt att existera.” /Sapere Aude]

  Galenskaper baserat på vad som rapporteras i amerikansk media. Israel besköt 37 (trettiosju!) skolor under massakern, i samtliga fall omvittnar FN att det inte fanns stridande i eller nära skolorna, och i samtliga fall skedde attackerna EFTER att civila sökt skydd i byggnaderna.

  Men det är klart Der Ewige Muslem har väl med hjälp av den världsomspännande muslimska konspirationen infiltrerat FN så att all FN:s verksamhet går ut på att krossa de vita rikena och Israel.

Kommentarer är stängda.