Här finner du en bra genomgång av Dilsa Demirbag-Sten över vissa av dessa röster i Europa och Sverige.

Kommentarer är nästan överflödiga. Det var kanske det som den i artikeln omnämnde bloggaren Jinge tyckte också, när jag försökte kommentera hans bloggningar. De ströks. Demirbag-Sten menar att han ”har givit antisemitismen i Sverige en ny hemvist på nätet”. Om det är så, vilket mycket tyder på, då förstår jag att han strök mina inlägg.

Demirbag-Sten skriver också att ”vänsterpartister som Ali Esbati och Hanna Löfqvist rekommenderar Jinges blogg”. Ytterligare ett tecken på de totalitära krafternas samverkan, den ”rödgrönbruna röra” som jag tidigare bloggat om här.

denna blogg får dock alla komma till tals, dock inom rimlighetens och lagens gränser, givetvis. Fast Jinge har aldrig skrivit något. Men det beror säkert på att det inte är samtal och diskussion, utan propaganda som han ägnar sig åt.

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

7 svar på ”Hatets röster”
 1. [Denne kommentators kommentar på denna blogg den 14 januari 2009: ”Nej jag anser inte att Israel har rätt att existera.” /Sapere Aude]

  Niklas:
  Resolutionerna är framröstade av samtliga FN-medlemmar utom tre, i varenda fall. Det är alltid USA, Israel och ett land i karibien som röstar emot. Det karibiska landet skiftar efter vilket som USA mutar för dagen.

 2. Leifedvin,

  Israel bryter inte mot en enda bindande FN-resolution.
  De resolutioner du hänvisar till är rekommendationer, och de har röstats igenom av arabländerna och de ”icke-alignerade” diktaturerna som Zimbabwe och Nordkorea, och tidigare i samarbete med Sovjetunionen.

  Det där tomma snacket om FN-resolutioner är nonsens. Sovjetunionen var det land som lade in flest veton i Säkerhetsrådet (dubbelt så många som USA). Allt för att skydda de arabika diktaturerna och terroristerna mot fördömanden.

  FN är inte mer moraliskt än sina beståndsdelar. FN-stagan ger dessutom Israel rätten att försvara sig.

 3. Kolla alla FN-resolutioner som Israel trotsat.

  Håller med om att staten Israel är outstanding, men kan inte fatta att trotset försvaras.

 4. Ja, jag har själv flera gånger försökt kommentera Jinges inlägg. Men allt som inte osar hat mot Israel och judarna tas bort. Det är en väldigt ensidig och enögd man. Inte så snäll och harmlös som han beskriver sig själv högst upp på sidan.

Kommentarer är stängda.