Vänligen gå in på denna nya sida, som som även har en länk i högerspalten, under rubriken Blogginfo, så ska du finna mycken dokumentation om Migrationsverkets ”förlorade heder”. Jag kommer nog tyvärr få anledning uppdatera sidan en tid till.

Senaste nytt är en ljudupptagning från vittnesförhöret med Eugène Palmér i tingsrätten, där du kan höra hur han under ed uppger att huvudorsaken till Migrationsverkets ingripande mot mig var att jag använt min yttrandefrihet på ett enligt honom förkastligt sätt. Lyssna här. Det har både han och Migrationsverkets rättschef senare märkligt nog förnekat. Läs rättschefens uttalande här.

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

9 svar på ”Migrationsverket och fallet Eugène Palmér”
 1. Jan du glömde E bakom din signatur. Eller vågar du skriva under eget namn jenge?

 2. Jan;

  läser man oberoende rapporter från gaza så får man glimtar av att hamas har infiltrerat FN’s olika ställen där och använder byggnader och fordon till sina egna syften. så för att slå ut hamasmelis som gömmer sig och opererar från FN’s lokaler (vilket bara kan betyda att FN personal vet om och godkänner det) vilket gör dem till legitima mål.

  föresten sen när har proportionellitet något att göra med hur ett krig skall utföras?

 3. Israel bombade en FN-byggnad med förnödenheter igår. Vi har över tusen döda, varav flera hundra barn. De israeliska förlusterna är mindre än 20 personer. När tycker du det börjar räcka?

 4. Försvinn från migrationsverket. Självklart ska en person som du inte jobba där, de gjorde helt rätt i att sparka dig.

 5. robbans ord är kloka. Men vem det nu är som egentligen håller i trådarna har underskattat kraften i de nya friare alternativa medierna. Man kan inte lägga locket på som förut. Förr eller senare läcker det ut hur det verkligen gått till. Lycka till och ge inte upp!

 6. hmm samma dag? då kan det inte vara hans beslut utan någon annan t.ex hon som smsade dig som har tjatat hål i huvudet på han men troligast är det han som är kingpin på mig-verket som står bakom och anställde palmer som skarprättare i fallet.

  har sett flera fall med sån skit i privata företag där de anställer en personal chef eller liknande enkom för att röja runt och som slutar nåt år senare för att göra samma sak på ett annat företag.

  skaka på trädet lite så trillar aporna ner efter ett tag

 7. Vill bara önska dig lycka till i denna kamp för yttrandefriheten! Stå på dig!!

Kommentarer är stängda.