Enligt ett uttalande från en Hamas-terrorist, Mahmoud Zahar, som du kan läsa om här, legitimerar Israels försvarsinsatser mot just Hamas, en islamonazistisk organisation som genom anfallskrig vill utplåna Israel, att man nu har rätt att döda judiska barn var som helst i världen.

Så här säger terroristen: ”They have legitimised the murder of their own children by killing the children of Palestine.” dvs. ”de har legitimerat mord på sina egna barn genom att döda Palestinas barn”. DN refererar en del av Zahars uttalande, men väljer tyvärr att av någon anledning tiga om just detta, och jag har i svenska media ännu bara sett SvT rapportera om detta (hittar ingen länk dock).

Jag kommer då att tänka på ett slagord som brukar skanderas på diverse antisionistiska sammankomster: ”Sluta döda våra barn”, detta med udden riktad mot Israel. Se och hör här. Men egentligen är det Hamas som ropen borde rikta sig till. Jag ska nu förklara varför.

Enligt den första länken ovan har etthundra barn hittills dödats i Gaza. Ett sätt för Hamas’ själva att förhindra att barn fortsättningsvis dödas vore, att terroristerna i stället för att gömma sig i städer, bland civilbefolkningen, bland just barnen, kommer ut på slagfältet och möter Israel som soldater med blanka vapen. Men det vågar islamonazisterna inte. I stället gömmer sig terroristledarna under ett sjukhus och använder alltså skadade palestinska barn som mänskliga sköldar och döda barn som vapen i sin falska propaganda. De försöker bedriva ett utplåningskrig mot Israel, men deras feghet är så utpräglad att man knappast sett maken. Mer om deras vidriga taktik kan du läsa här.

Vilken omsorg har Hamas egentligen om sina barn? Följande bilder ger en viss ytterligare indikation, ja, de ”säger mer än tusen ord”, egentligen.

Barnbombare 1

Barnbombare 2

Låt oss hoppas att de palestinska barnen någon gång skall få ett bättre öde än att behöva dö, vare sig som självmordsbombare eller i krig. Det är för tillfället Hamas som bestämmer över deras öde. Just nu vill de uppenbarligen att barnen ska dö. Det är viktigare för dem att Israel utplånas än att deras egna barn får leva. Sådan är deras omänskliga prioritering.

(Just när jag tryckt på publiceringsknappen, nådde mig detta inlägg i samma fråga.)

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

7 svar på ”Hamas falska omsorger om sina barn”
 1. Nu var inte frågan om de hade uniformstecken (precis som hamas) utan om de gömde sig i civila områden.
  Polska motståndsrörelsen gjorde precis som alla andra motståndsrörelser som bekämpade nazisterna, de gömde vapen i civila hus, när de inte stred så gick de runt i civila kläder och levde civila liv i civila områden.
  Sen kanske du har sett det att Israel också avrättar motståndare som fångas, och detta efter tortyr.
  Varför skulle det vara fel av tyskarna att massakera polacker med exakt samma argument som Israelerna använder för att massakera palestinier idag?

 2. polsk motståndsrörelse hade alltid armbindlar med polsk flagga, de identifierade sig som stridande enheter ,men trots det respekterade inte tyskarna Geneve konventionen utan avrättade de efter förhör och tortyr,
  vad värre är så de efterhand hade offentliggjort att för varje dödad tysk soldat i det ockuperade Polen så skulle 100 polacker avrättas

 3. el Polaco:
  Visade sig polska motståndsrörelsen öppet på slagfältet med blanka vapen? OM de inte gjorde det så vet du att Lennart anser att det var OK av tyskarna att mörda deras barn och bomba deras städer.

  Sapere aude!:
  Det är ju en helt bizarr argumentation. Om ingen hade varit elak mot Anders Eklund så hade han inte mördat flickan, så det är de som var elaka mot Anders Eklund som har ansvaret för att han mördade flickan? Om arbogamörderskans (inga bevis finns förvisso mot henne, men enligt den allmänna teorin) pojkvän inte blivit ihop med barnens mor så hade barnen levat, därför är det barnens mors fel att de är döda?

 4. ja Hamas har ingen respekt för människoliv, de är värre än nazisterna som åtmistone värderade högt sina ”arier” men som ändå till sist skickade ut i krig 10 åriga pojkar, ja ni vet den bilden när Hitler personligen ”välsignar2 dessa barnsoldater.

  Polsk motsåndsrörelse ägnade sig aldrig åt terrorism trost att tyskarna ägnade sig åt folkmord på polacker, de enda legitima mål var militära transporter, man satte bomber på rälsen,

  den enda ”terrorist angreppet” man gjorde var mot Warszawas bödel, en nazist som styrde Warszawa och var ansvarig för otaliga massakrer och godtyckliga massavrättningar och tortyr,

  han blev attackerad och likviderat när han åkte i sin bil genom Warszawa, det hände efter att den polska ”udergjordiska staten” utfärdade en dödsdom för hans förbrytelser.
  ¨
  men man skulle aldrig få för sig att mörda tyska civilla, kvinnor och barn…

 5. ”i Gaza avrättas ni.”

  Shalom Samar. Berätta mer, hur du (som ny, svensk PUT medborgare?) ska ordna det?

 6. ni alla barnmördare kommer att betala för all mord i Gaza, där i Gaza avrättas ni.

Kommentarer är stängda.