2 svar på ”En hälsning till islamofascisterna”
  1. Tack för att Du förmedlar sanningen! Din blogg är en grönskande oas med friska källsprång i det bloggträsk där osunda ångor stiger upp från Jinges lögnblogg m fl hatiska och förvridna sajter.

  2. Detta är alltså artikel 1 i Förenta Nationernas deklaration om de mänskliga rättigheterna, som antogs samma år som Israel blev en självständig stat, dvs. år 1948. På svenska lyder texten som följer: ”Alla människor äro födda fria och lika i värde och rättigheter. De äro utrustade med förnuft och samvete och böra handla gentemot varandra i en anda av broderskap.” Låt oss alltså hoppas på att den islamofascistiska andan av hat mot judarna snart förbyts i just en anda av broderskap. Då, men först då, kan vi hoppas på fred i Mellanöstern.

Kommentarer är stängda.