Nu är det dags för oss svenska medborgare att välja vår politiska framtid i valet till Sveriges riksdag. I den mån du inte redan förtidsröstat. Fast om du som förtidsröstat ångrat dig kan du alltid gå till din vallokal och göra om och göra rätt. Gör det i så fall!

Jag tänkte då, i min egenskap av såväl Sverige- som Israelvän, tillika stark motståndare till islamismen, nu sent omsider försöka ge er en liten översikt över de svenska hittillsvarande riksdagspartiernas uppfattningar om Israel och islamismen – i den mån som de kan urskiljas.

Dessutom måste beaktas att försvaret av den judisk-kristna västerländska demokratiska och liberala civilisationen bör vara varje svenskt riksdagspartis första plikt!

Så hur är det då med dessa faktorer Sverige, Israel, islamism, försvar, demokrati? Vi kollar från vänster till höger (utan anspråk på att ge en heltäckande bild):

Vänsterpartiet: Tja, de har ju bl. a. i och med sitt stöd för Sovjetunionen och för Molotov-Ribbentrop-pakten knappast vare sig stått upp för demokrati eller försvaret av Sverige. Man ser dessutom att dess nuvarande ”Führer” Sjöstedt har frotterat sig med DFLP som är en ”palestinsk” terrororganisation vars syfte är att utplåna Israel och som redan mördat många judar. – Att något gott kan komma från Vänsterpartiet är således helt uteslutet.

Socialdemokraterna Nja jag behöver nog knappast säga mer än ”Margot Wallström” för att var och en som ännu befinner sig vid sunda vätskor ska förstå att, nej Socialdemokraterna är inget parti att luta sig emot. Partiet har bland annat erkänt terrorentiteten ”Palestina” som stat! En entitet vars enda syfte är att utplåna Israel. Skandal! – Vad partiet i regeringsställning ytterligare skändligen har misslyckats med framgår här. – Att något gott kan komma från Socialdemokraterna är således uteslutet.

Miljöpartiet Hmm, om de har en ganska framstående medlem som varit beredd att sälja röster till – Moderaterna! – för att kunna bygga en moské, så är de nog ganska körda kan jag tycka. Bara ett exempel på vansinnet i Miljöpartiet. – Att något gott kan komma från Miljöpartiet är således uteslutet.

Centerpartiet Detta parti framstår som mycket liberalt. Det är i grunden bra för jag är i grunden också mycket liberal. Men, som Karl Popper skriver, kan man inte vara tolerant mot de intoleranta. Och det är nog just de intoleranta i form av islamisterna som är vårt största problem just nu. Tyvärr tycks Centerpartiet inte ha insett det just nu. – Därför kan inte mycket gott komma från Centerpartiet just nu.

Liberalerna Liberalerna vill frysa biståndet till ”Palestina”. Utmärkt! Precis så ska ett parti agera, som vill stå upp för försvaret av den judisk-kristna västerländska demokratiska och liberala civilisationen. – En hel del gott kan därför komma från Liberalerna just nu.

Kristdemokraterna Ja, dess företrädare Mikael Oscarsson anser i vart fall att inga svenska pengar ska gå till palestinska terroristlöner. KD är stabilt i dess försvar av den judisk-kristna civilisationen. – En hel del gott kan därför komma från Kristdemokraterna just nu.

Moderaterna Jag har inte hört värst mycket från detta parti om stöd för Israel. En tidigare partiledare ansåg dessutom, att försvaret av Sverige var ”ett särintresse” och menade att vi skulle ”öppna våra hjärtan” till synes även för dem som ville komma till Sverige i uteslutande syfte att utplåna Sverige! Jag noterar också att den mycket israelkritiske Carl Bildt enligt rykten riskerar att återkomma som svensk utrikesminister efter valet. Moderaterna är därför för närvarande tyvärr knappast ett parti att rösta på om man vill försvara den judisk-kristna västerländska civilisationen. – Att något gott kan komma från Moderaterna är således uteslutet just nu.

Sverigedemokraterna Företrädare för SD har sagt, att Sverige bör återkalla sitt erkännande av ”Palestina” som stat samt avbryta allt ekonomiskt bistånd till den ”Palestinska Myndigheten”. Partiet går således allra längst av alla riksdagspartier i att ta avstånd från islamismen. Det hedrar dem mycket! – Väldigt mycket gott kan därför komma från Sverigedemokraterna just nu!

Min slutsats blir då den att varje svensk som även fortsättningsvis vill förbli svensk bör rösta på antingen Liberalerna, Kristdemokraterna eller Sverigedemokraterna!

För Sverige! Mot islamismen!

Om någon undrar varför jag fokuserar på Israel så mycket, så är svaret att jag tror att detta judarnas land är som en kanariefågel i gruvan som man använde förr som indikation på när syret höll på att ta slut. När fåglarna höll på att kvävas var det dags att lämna. I den mån Israel och judarna attackeras mer och mer, så bör det ses som en uppmaning till oss andra att göra ännu mer för att försvara också oss! För såväl vi som judarna i Israel tillhör den judisk-kristna västerländska civilisationen. Alla har vi rätt till våra liv och våra länder oavsett vad islamisterna tycker. När Israel angrips bör det därför ses som ett angrepp på hela den västerländska civilisationen.

6 svar på ”Att välja fritt är stort, att välja rätt är större! – Låt oss se hur ”rättvalda” riksdagspartierna är – inte minst Sverigedemokraterna!”
 1. Jag menade inte som kritik, snarare som tillägg och kanske nyansering genom min åsikt.
  Jag uppskattar dina inlägg!

 2. Ja, om bara SD finge tillfälle att genomföra det de säger, så får de bekänna färg på riktigt.
  Antisemitism kunde man hitta tidigare i nästan alla partier. – Visst detta inlägg är inte så genomarbetat som brukligt. Jag var väldigt förkyld men tyckte ändå att jag med uppbådande av mina sista krafter skulle skriva något som detta före valdagen. Så det blev inte bättre än så här.

 3. Enligt min åsikt, Sverigedemokraternas omvandling från rasistiskt, antisemitiskt parti är inte övertygande.
  Visserligen har antisemitismen helt försvunnit från RETORIKEN, attityden och mentaliteten verkar vara kvar. Därför ur utrikes synvinkel mot Israel är de nog bra, inrikes skulle jag inte lita på dem.
  Samtidigt Socialdemokraternas uppenbara antisemitism betonas inte tillräckligt i artikeln.
  Slutligen, kanske KD är mest judarna i Sverige kan hoppas något av, men de är för små.
  (Jag är inte religiös, fast jag är döpt till katoliker, KD är en ”one trick pony” för mig)

  Så jag är genomgående skeptisk om judarnas situation i Sverige. Tyvärr.

Kommentarer är stängda.