Sapere Aude!

Liv, frihet, egendom – Life, liberty, property | Toujours l'audace! – Chutzpah! | זכור

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv
Kategorier
Kalender
november 2022
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Barack Hussein Obama tycks vara en av upphovsmännen till säkerhetsrådets antisemitiska resolution

26 december, 2016 (12:15) | antisemitism, antisionism, Folkmord, Försvar, Islamismen, islamonazism, Israel, judar, Palestina, Sverige, USA, Västbanken | By: Lennart Eriksson

Det rapporterar Dagens Nyheter. Förenta Staternas president har alltså konspirerat tillsammans med antisemiterna i ”Palestina” för att gemensamt och i samråd attackera Israel i säkerhetsrådet. Denna gång med primärt syfte att förmå FN förbjuda judar att bygga och bo i Judéen och Samarien (”Västbanken”). Syftet har tyvärr uppnåtts.

Antisemiterna i ”Palestina” jublar följaktligen. Antisemiternas slutgiltiga syfte är att utplåna såväl Israel som judarna så det är inte att undra på att de betraktar denna resolution som ett mycket välkommet steg på vägen.

Betrakta dessa två bilder förmedlade av Palestinian Media Watch (PMW).

Ovanför bilden står det ”Palestina kommer att besegra bosättningarna” och nedtill i bilden står det ”bosättningar”. I övrigt ser man ju att bilden föreställer ett utplånat Israel klätt i ”palestinska” färger som bildar en mot ordet bosättningar huggande kniv.

Den första bilden publicerades före det att FN-resolutionen antagits:

Här är den andra bilden som publicerades efter det att FN-resolutionen antagits. Bilden har nu försetts med ordet ”tack” samt med namnet på alla de stater som röstade för FN-resolutionen. Under ordet ”bosättningar” finner man nu något som kan tolkas som – en stor blodpöl:

Enligt PMW är det Fatah, dvs. de svenska socialdemokraternas ”kära systerparti”, som står bakom dessa bilder. Ledare för Fatah är Mahmoud Abbas ur vars hand utrikesminister Margot Wallström nyligen tilldelats en ”palestinsk” militär förtjänstorden. Wallström har välkomnat resolutionen.

Det verkar alltså som att Obama, Abbas, Wallström och alla de statsledningar som röstade för den antisemitiska FN-resolutionen i säkerhetsrådet har som syfte att driva ut judarna ur deras historiska hemländer i Judéen och Samarien. Dvs. att upprepa det som skedde senast när Jordanien erövrade dessa länder och östra Jerusalem, judarnas huvudstad år 1948 och fördrev alla judar därifrån. Detta utan någon som helst invändning från FN:s säkerhetsråd.

Fatah drar sig tydligen inte för att göra det med våld, med kniv och med blodvite som följd. Nej, tvärtom är det faktiskt till och med något som Mahmoud Abbas välkomnar:

Varför är det alltid rätt att fördriva judar från Judéen, Samarien och Jerusalem? Och alltid fel att låta dem komma tillbaka?

Jag kan bara finna ett svar: Antisemitism.

Länkar: Omni. | Nils-Eric Sandberg i Kristianstadsbladet. | Alan Baker, JCPA. | Barry Shaw i Arutz7.

Write a comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/f/5/5/sapereaude.se/httpd.www/blog/wp-content/themes/daleri-sweet/comments.php on line 39