Jag har en tid nu tänkt skriva något om allt det som Benjamin Netanyahu tar upp i filmen nedan utan att komma till skott. Netanyahu besparade mig den mödan genom att i filmen nedan sammanfatta allt detta. Listen and learn.

Temat är hotet från islamismen. Ett hot som Netanyahu definierar väl. Det är inte ett hot bara mot hbtq-folk, utan mot mot friheten och demokratin och mot alla oss som inte vill underkasta sig islamisternas påbud: judar, jezidier och kristna för att ta några exempel. Dessutom säger han följande: ”Vi kommer inte att låta oss skrämmas till underkastelse. I stället ska vi försvara oss och segra”

Just så! – Här är då filmen:

Så ligger det till. Kampen pågår. Segern tillhör oss, inte islamisterna. Israel står på vår sida.

Gott att veta!

Ett svar på ”Israels premiärminister Netanyahu gör en bra sammanfattning av läget efter massmordet i Orlando”
  1. Läs Isaac Bachman artikel i Dagen igår där han sågar Svenska Kyrkans ledning

Kommentarer är stängda.