Att döma av filmen nedan verkar det i Gaza inte finnas någon vidare sympati för terroroffren i Paris. Tvärtom ser man hur franska flaggan bränns framför Franska Institutet just i Gaza, allt medan allt folket istället jublande höjer Daesh/IS-fanor. Man hyllar i Gaza uppenbart den islamistiska terrorismen som inte endast har som syfte att erövra Israel utan hela världen och att göra hela världen till ett islamistiskt kalifat där varken Israel, Frankrike eller Sverige har något som helst existensberättigande. Och där de som lägger hinder i vägen för detta ska dö, urskillningslöst. Något som vi på senare tid inte bara har sett hända i Paris, utan även genom alla dessa knivattacker som nyligen skett mot judar i och omkring Israel.

Pierre Schori (S) – på foto t. v. i samkväm med en av världens värsta diktatorer, Fidel Castro – tycks för sin del tvärtom anse att det är Israel som håller på att bygga upp ett kalifat! Lyssna här (mp3, nytt fönster). Klippet är hämtat från Godmorgon Världen i radions P1 igår. Först hör vi riksdagsledamoten Birgitta Ohlsson (FP och foto t. h.) som förtjänstfullt lägger ut texten om hur Daeshs terror drabbar civilbefolkningen på olika håll, inte bara i Paris, utan även i Beirut nyligen. Dock nämner hon besynnerligt och tråkigt nog inte att även judar i Israel för närvarande och i högsta grad också är utsatta för just denna islamistiska terror!

Sedan då Pierre Schori. Den långa tystnaden som man kan höra efter hans inlägg är talande. Detta lär nog förhoppningsvis vara sista gången han anlitas att uttala sig i svensk radio. Man kan notera att den s. k. Palestinska Myndigheten, dvs. islamonazismens nuvarande mörkers själva hjärta, också är ute för att, i likhet med Schori, jämställa Israel med Daesh. Läs Arutz7.

Och apropå vad som hände i Beirut, så rapporterar BBC, att Daesh-attacken där riktades mot ”Burj al-Barajneh, a mainly Shia southern suburb and Hezbollah stronghold”. Det förefaller, precis som i Paris, ha varit ett urskillningslöst anfall riktat mot civilbefolkning. Skillnaden mot Paris är väl då, att såväl Hisbollah som Daesh avser utplåna såväl Israel som den judisk-kristna västerländska demokratiska civilisationen och alla de civilbefolkningar som inte underkastar sig. Av allt att döma tom. de civilbefolkningar som inte anses sympatisera med just dem. Annars hade ju inte Daesh angripit civilbefolkningen i Burj al-Barajneh.

Frankrike, Israel och det övriga Västerlandet har dock tack och lov ingen sådan strävan. Frankrike, Israel och det övriga Västerlandet strävar inte mot att utplåna någon civilbefolkning någonstans. Västerlandet skiljer sig således från alla dessa mörka krafter på ett synnerligen förtjänstfullt sätt. Den skillnaden är stor, mycket betydelsefull och synnerligen avgörande!

Att Daeshs och Hisbollahs krig är totalt och därmed inte bara riktar sig mot stridande förband utan också mot civilbefolkningen, ja det framgår för Daeshs del inte minst av de urskillningslösa attackerna mot civilbefolkningarna i Paris och Beirut. För Hisbollahs del framgår det här. Maktkampen dem emellan, bland annat om vem av dem som ska få ”äran” att utplåna Israel tar sig då tyvärr dessa uttryck.

Hamas i Gaza bedriver också, precis som alla andra tongivande krafter i ”Palestina”, ett totalt krig mot Israel. Vi ser i filmen ovan att Daesh är närvarande även i Gaza. Daesh och Hisbollah må kivas i Libanon, men vad som slutligen gäller är att alla dessa onda krafter, oavsett vem som vinner diverse interna maktkamper, såsom i detta fall kampen mellan shi’a (Hisbollah) och sunni (Daesh), ändå hela tiden strävar efter att utplåna såväl den judiska staten Israel som den judisk-kristna västerländska demokratiska civilisationen. Därjämte alla de folk och människor, de må vara judar eller svenskar eller fransmän, som motsätter sig detta. – Vi behöver tom. inte ens motsätta oss detta. Bara det faktum att vi är judar, svenskar och fransmän gör att de vill utplåna oss!

Daesh och Hisbollah, Hamas och den Palestinska Myndigheten, och många med dem, är således våra dödsfiender. Alltid och överallt!

Så sett är det naturligtvis bättre om striden mellan Hisbollah och Daesh utkämpas i t.ex. Beirut, eller varför inte i Syrien. Mycket bättre är det än om de, som f. n. sker, tillåts att var för sig angripa oss i Europa och/eller Israel.

Länk: Harry Amster ställer i SvD frågan ”Var Bataclan ett judiskt mål?”.

3 svar på ”Daesh-flagg höjs i Gaza; Trikoloren bränns; Pierre Schori tror att Israel tänker upprätta ett kalifat”
  1. Beklagligt att Folkpartiets utrikespolitiske talesperson inte opponerade sig mot Schoris befängda, helt ur luften tagna …kalifatsnack

  2. Alla Trojanska Hästar som EU frivilligt har importerat till vårt närområde och deras ovilja att både se det och göra något åt det, visar på det totala misslyckandet hos de ovalda EU-höjdarna.

    Som nämndes har Tyskland lika många muslimska män i militär ålder som tyska män. Där behöver inte vara många ISIS procentuellt för att kunna blåsa en storstad i vädret.

Kommentarer är stängda.