Tja, aldrig antagligen. Sveriges nuvarande statsledning är av allt att döma nämligen en antisemitisk statsledning. En statsledning som utan problem årligen skickar hundratals miljoner av svenska skattebetalares pengar rakt i gapet på dessa islamonazister i ”Palestina”. Att bland annat användas till ”pensioner” åt judemördare, och om dessa judemördare dött, åt deras familjer.

Ynetnews hade en artikel om detta igår. Rubriken på svenska lyder: ”Sverige: Israels mest brinnande europeiska motståndare”. Man skriver att den svenska statsledningen ännu inte har publicerat ett enda fördömande av någon av de attacker som judar i Israel fått utstå i den nuvarande terrorvågen.

Och man har så vitt jag kan se rätt!

Den svenska statsledningens tystnad är ytterligare ett bevis på att denna statsledning är en antisemitisk statsledning. Något som man kan finna många fler tydliga tecken på, inte minst i denna blogg. Själva erkännandet av denna antisemitiska, islamonazistiska entitet ”Palestina” som ”stat” var bara ett flagrant exempel på detta.

Här ett foto från Ynetnews-artiken när utrikesministern, Wallström, träffar samtidens antagligen mest framträdande antisemit, nämligen Mahmoud Abbas:

Här finner du en lista på alla dessa antisemitiska terrordåd som Wallström et consortes borde ha fördömt, vart och ett för sig. Sammanfattningen lyder som följer:

This past week the wave of terrorism and violence continued, focusing on Beersheba (shooting attack), Jerusalem, Hebron and the Etzion Bloc (stabbing and vehicular attacks). As during the past weeks, the attacks were carried out by lone, young terrorists, unaffiliated with the terrorist organizations, most of them without a criminal record. The number of Israelis killed in the current wave of terrorism has reached 11.

Men det finns ingenting om detta på statsledningens hemsida. Ingen antydan till fördömande. Ingenting. Tystnaden är mycket talande.

Elva mördade judar. Det kan definitivt inte uteslutas att mördarna inspirerats av just den samtidens antagligen mest framträdande antisemit, nämligen Mahmoud Abbas, som Wallström inte har något som helst problem med att ta i hand. En antisemit som ju uttalat följande:

Den som tiger samtycker, brukar det heta. Och den svenska statsledningens tigande är som sagt mycket talande.

Jag kan inte tolka detta som annat än ytterligare ett mycket tydligt tecken på att denna ”vår” statsledning verkligen är antisemitisk. Som i likhet med Abbas välkomnar varje droppe judiskt blod som utgjuts i Jerusalem.

Några tidigare tydliga tecken på denna antisemitism hittar du bland annat här.

Skandal eller?

3 svar på ”När kommer Sveriges statsledning att fördöma den pågående islamonazistiska terrorn mot oskyldiga judar i Israel?”
 1. Kanske inte mycket att komma med men Israel har mitt fulla stöd! Och jag fördömer
  all sorts terror riktad mot judar i Israel eller judar i hela världen.
  Vår regering är bara nazister i förklädnad!
  Jag tror Stefan Lövfen var sin morfars hjärtebarn även om man läser annat om honom.

 2. Det kommer de aldrig att göra.
  Sverige är i praktiken PART i målet och att identifiera som en mot Israel fientlig stat.
  Att påstå något annat är diplomatisk kålsoppa.

Kommentarer är stängda.