Nu har jag trålat efter bilder/foton på internet igen. Här är en ganska osorterad och ringa del av vad jag fiskat upp. Jag kanske inte håller med i allt överallt, men ändå. Here comes:


Läs mer här.


Jag kommer då att tänka på Engelbrektsmarschen, vars text jag delvis återgivit här.


Här en länk om detta elände.

Detta som en illustration av några rådande stämningslägen. Jag är för egen del patriot, men även antinazist och anti-islamist. Beredd att efter förmåga försvara såväl Israel och judarna, som Sverige och svenskarna och det övriga Västerlandet när som helst, var som helst och hur som helst.

Vad är du? Vad vill du försvara?

Inlägget redigerat 2015-09-25.

Ett svar på ”En höstskörd av blandade bilder: Mest antisemitism tyvärr – men även en del patriotism!”

Kommentarer är stängda.