Enligt denna länk är allt judarnas fel – igen alltså. Jag översätter ett avsnitt som hämtats ur den syriska tidningen al-Thawra:

Från Darfur till Georgien och från Irak till Bombay och från ena änden av världen till den andra utsår israelernas och den sionistiska lobbyns destruktiva hand inbördeskrig och etniska krig och underblåser politisk och diplomatisk tvedräkt mellan nationer och regeringar. … Det som hände i Georgien är det bästa beviset på Mossad negativa roll i att upptända kriser. … Idag har sionismens gömda fingrar och deras avskyvärda roll i explosionerna i Bombay blivit uppenbara, ett vittnesbörd om Israels destruktiva roll i varje hörn av världen.

Det låter som vore det hämtat ur Hamas stadgar. Andan är den samma i alla fall. Antisemitismens spöke går genom arabvärlden.

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,