Idag angreps den franska satir-tidningen Charlie Hebdo i Paris av sannolika islamister. Under stridsropet ”Allahu Akbar” dödade de tolv personer.

Tidningen hade just publicerat denna bild:


Källa: SvD

Bilden föreställer enligt SvD ”ledaren för jihadistgruppen Islamiska staten (IS), Abu Bakr al-Baghdadi”. En man som kallar sig ”kalif”. En man som leder en entitet vars anhängare inte drar sig för att skära halsen av kristna, jezidier och alla som inte i tid underkastat sig islam. Tvärtom tycks de göra det med glädje. Allt i syfte att med våld förmå världen att underkasta sig. För om vi inte gör det ska vi dö. Gladeligen. Knappast någon ”santé”, dvs. hälsa, till alla där inte. Och däri ligger väl satiren.

Det är väl ännu inte helt klart om IS verkligen varit ansvarigt för denna terrorhandling. Oavsett vilket måste IS bekämpas med alla medel. Om någon annan islamistisk entitet är skyldig är svaret likadant: Den måste bekämpas med alla medel! – För att det inte skulle vara antingen IS eller någon annan islamistisk entitet som är skyldig måste betraktas som så gott som uteslutet.

Islamismen söker världsherravälde, och om vi inte underkastar oss islamismen frivilligt ska vi dö, ända till dess att världen dels enbart består av människor som underkastat sig, dels av en enda stat: kalifatet. Sådan är dess tro.

Detta formidabla hot mot den judisk-kristna demokratiska och liberala västerländska civilisationen, kan endast bemötas på ett sätt: Vi kommer aldrig att underkasta oss islamismen! Varje meddelande om att motståndet ska uppges är falskt!

Som Winston Churchill sade, ställd inför Nazitysklands angreppskrig:

We shall go on to the end. We shall fight in France, we shall fight on the seas and oceans, we shall fight with growing confidence and growing strength in the air, we shall defend our island, whatever the cost may be. We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.

Byt ut ordet ”island” mot ”civilization” och hans ord är relevanta än idag. Striden i Frankrike pågår just nu. På haven kämpar vi mot de islamister som sänder vapen till Gaza och Syrien. Vi kämpar på stränderna (i Gaza), på fälten (i Syrien och Irak) och gatorna (just nu i Paris) och bland bergen. Samt på många andra ställen – inte minst på internet, i bloggar och på facebook t. ex. Vi kommer aldrig att ge upp!

Du kanske tycker att detta också är lite för högstämt, men i grunden gäller det frågan om liv eller död för vår civilisation, ja kanske även för dig själv som person. Det är som jag ser det därför nu dags för var och en av oss att tänka efter var vi står. Antingen kan vi underkasta oss eller också kan vi göra motstånd.

Churchill valde på sin tid motstånd. Precis som jag gör nu.

Vad väljer du?

Här till höger och vänster finns några fler bilder från Charlie Hebdo. Anstötliga? Värda att mörda för? Nej inte alls om man är anhängare av den toleranta judisk-kristna västerländska demokratiska och liberala civilisationen. Men helt säkert så om man är islamist. Vilket attacken mot denna tidning idag bevisat.

Länkar: DN, Magnus Ranstorp i SvD, Ivar Arpi i Nyheter24.

– Ivar skriver att ”alla svenska tidningar borde av solidaritet publicera Charlie Hebdos satir”. Just det! Just det som i vart fall denna bloggare just gjort ovan och här till höger och vänster. Jag uppmanar alla andra bloggare och ”publicister” att följa Ivars råd och göra likadant. På internet, på facebook, på twitter, i bloggar, i gammelmedia; kort sagt: överallt! För att därmed visa att du också stöder och försvarar den västerländska judisk-kristna civilisationen.

Gör det! Som Jesus sade: Var inte rädd!

5 svar på ”Islamismen måste bekämpas med <em>alla</em> medel”
 1. Som man uttrycker det på engelska;
  ”I’m piset of” – kategoriseringen av islam som om det är RAS är absurd.

  Islam är inget annat än monoteistisk religion!

  Så snart man har åsikter om radikala islamister så klassas man som xenofob.

  Jag undrar hur många som har bryt sig att kontrollera antalet stämningar som kristna/judiska och andra institutioner/dignitet har lämnat mot Charlie Hebdo?

  Kristendomen och judendomen var också måltavlor för tidningen, tillsammans med andra grupper.

  En tecknad karikatyr skildrade Frankrikes svarta justitieminister Christiane Taubira som en apa.
  En annan hånade sex slavarna av den militanta gruppen Boko Haram.
  En utgåva som följde efter Michael Jackson död skildrade popstjärnan som en skelett med antydan att han drömde vara en vit man…

  Ingen av dessa har utlöst en hämndlysten ”fatwa” för att mörda CHRLIE HEBDO tecknare!

  TAQÏYYA…

  När öppnar folket sina blåa ögon och begriper begreppet ”taqīyya”?

  ”115 SVT Text Tisdag 13 jan 2015
  INRIKES PUBLICERAD 13 JANUARI

  Hemsida: Terrorattacken var lögn

  På en hemsida kopplad till en moské i Halmstad gjordes ett blogginlägg om att terrorattackerna i Paris var en lögn, rapporterar SVT:s Hallandsnytt och Hallands Nyheter, hn.se.

  Enligt hemsidan halmstadmoske.se fick inlägget över 90.000 klick. Islamiska barn & kulturföreningen, som är aktiv i moskén, förnekar koppling till uppgifterna enligt hn.se. Men domänen
  ägs av kulturföreningen.

  I helgen förklarade hemsidan att allt var ett socialt experiment. SVT har sökt föreningen. Därefter har texten tagits bort, enligt Hallandsnytt.

 2. Paris attackerna bör bli en milstolpe i kriget mot den muslimska terrorismen; men det kommer inte, eftersom västvärlden inte är fysiskt eller mentalt förberedd att bekämpa fiender som rest upp sig för att förstöra den.

  Västernnalisering av arabvärlden har ersatts med islamiseringen av Europa.

  Arabförbundet bojkottade Israel från dess allra första dagen, och ”Europeiska unionen” med sina nya muslimska herrar kan nu följa i dess fotspår.

  Nu handlar det om dessa nya Euro-muslimska stater – Västernalisering av arabvärlden har ersatts med islamiseringen av Europa.

  Arabförbundet bojkottade Israel från dess allra första dagen, och ”Europeiska unionen” kan nu följa i dess fotspår.

  I Malmö är 25-30% av invånarna muslimer och 40% är andra invandrare.

  Staden har en alarmerande kriminalitet. I Stockholm har vi ”bara” 20% av stadens invånarna som är muslimer.

  Detsamma gäller för Rotterdam och Amsterdam – i båda städerna, är 25% av invånarna muslimer – och i Luton, som är den tredje största staden i England, är ursprungliga engelsmännen redan en minoritet – endast 45%. Resten är muslimer och asiater.

 3. Efter dagens upptrappning tycker jag att vi skall bytta termen ”islamofobi” till ”femtekolonnfobi”.

 4. Ufatbart att beteckna kritik mot politisk islam som främlingsfientlighet.
  Det handlar inte om misstron, det handlar om att kristna världen krävs att anpassa sig till vad som är Haram i islam eller inte.

  Muslimerna är fria att praktisera islams lagar i islamiska/arabiska länder.

  Jag opponerar mig starkt mot alla ”bestraffnings” åtgärder från huliganerna, men samtidigt jag vägrar att bli föreläst av muslimska invandrare som emigrerade till kristna världen som begriper inte att dem skall leva enligt våra lagar – religionen är privat sak.

  Har du sett Mona Shalin utan huvudbonad när hon träffade muslimska ledare?
  http://i.ytimg.com/vi/bZ79oZ2V

  https://charliehebdo.files.wor..

Kommentarer är stängda.