De palestinska barnen och utplånandet av Israel

By Sapere Aude! - Last updated: lördag, januari 12, 2013 - Save & Share - Leave a Comment

StoppaBojkott.se har delat med sig av nedanstående frågor:

Alldeles relevanta frågor – men med ett för närvarande väldigt dystert svar: Omvärlden anser av allt att döma egentligen inte att den judiska staten Israel har rätt att försvara sig. Angriparna har däremot tydligen enligt omvärlden rätt att även använda barn i sitt angrepps- och utplåningskrig mot denna stat. Ingen nämnvärd kritik har nämligen såvitt jag vet riktats mot att de arabisk-palestinska barnen indoktrineras i detta judehat eller att de uniformeras och tränas i att med vapnens bruk angripa den judiska staten.

Detta har jag bloggat om många gånger, bland annat här, här och här.

Helt i sin ordning, kanske? Eller vad anser Carl Bildt och Sveriges regering?

Posted in antisemitism, antisionism, araber, Försvar, Islamismen, islamonazism, Israel, Palestina • Tags: , , , , , , , Top Of Page

Write a comment