Islamisternas krig mot Israel har tagit en ny vändning. Enligt denna länk har islamonazisterna i Iran och den islamonazistiska entiteten Hamas förklarat ”digitalt krig mot Israel”. En grupp kallad ”den digitala intifadan” avser att etablera ”bataljoner av digitala motståndskämpar för att strida mot ’den sionistiska entiteten'”.

OK. Denna digitala sida anmäler sig härmed som frivillig i den digitala kampen mot just denna ”digitala intifada”, mot islamonazismen, för Israels rätt att existera, för demokrati och frihet, mot terror.

En annan rapport förtäljer, att Hisbollah i Libanon har laddat upp med väldigt många – fyrtiotvåtusen (42 000) – raketer ägnade att beskjuta Israel med, med räckvidd ända ned till Dimona. Detta uppges här.

Detta bekräftar tesen att en vapenvila av islamisterna endast används för att upprusta inför förnyade angrepp mot sina inbillade fiender. Det är f. ö. därför som en vapenvila, en ”hudna”, eller en ”tahadhiya” aldrig kan leda till fred. Därför är det bättre för oss som vill kämpa den goda kampen (jfr. 2 Tim 4:7) att göra det till dess segern är vunnen, åtminstone om man strider mot islamister och islamonazister.

Vidare har Iran nu tillräckligt med anrikat uran för att tillverka en atombomb. Detta enligt IHT.

Det verkar snart vara dags för de stater – och individer – som verkligen vill stå upp till västerlandets försvar att verkligen göra det. Frågan är fortfarande vilka stater och individer som verkligen vågar, vill och kan kämpa ”den goda kampen”?

Apropå mod, så skrev Merit Wager en bra sak i Svenska Dagbladet idag. Läs här. Som Patton sade, och som jag alltid har anledning återkomma till: Never take counsel of your fears!

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,