Hamas, Hisbollah och Iran stöder Sudans ”president”

By Sapere Aude - Last updated: måndag, mars 9, 2009 - Save & Share - Leave a Comment

Denne man, Omar al-Bashir, som av FiM-bloggen kallas ”slaktaren från Darfur”, skall ju som bekant gripas misstänkt för folkmord. Enligt SvD anklagas han bl. a. ”för att ha beordrat utplåning av tre folkgrupper: fur, masalit och zaghawa”.

Inte oväntat sticker då andra förespråkare av utplåning, nämligen Hamas, Hisbollah och den iranska regimen in sina trynen även i denna konflikt, och skickar en delegation till Khartoum till stöd för Bashir.

Läs om detta på Al Jazeera: ”Officials from Iran, Hamas and Hezbollah joined Syria’s parliament speaker and the leader of the Palestinian Islamic Jihad group for talks with al-Bashir in Khartoum, Sudan’s capital, on Friday.”

Det är tydligen inte endast Israels utplåning som dessa rörelser och stater förespråkar. Därmed är det endast logiskt att de stödjer denne ”slaktare”.

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Posted in Hamas, Islamismen, islamonazism, Israel, terror • Tags: , , , , , , , , , , , , , Top Of Page

Write a comment