6 svar på ”Manifestation för Israels rätt att existera”
 1. [Denne kommentators kommentar på denna blogg den 14 januari 2009: ”Nej jag anser inte att Israel har rätt att existera.” /Sapere Aude]

  lubbe:
  Jag fattar inte ens vad du menar. Är det agerandet från de mänskliga sköldarna jag inte kan begripa?

 2. *** Får jag fråga hur ni kommer reagera om någon militant Israelvän beslutar att använda demonstrationens deltagare som mänskliga sköldar? Skyller ni då eventuella skadade personer på denne?

  PV, varför spekulerar du över någonting som överskrider din intelligensförmåga med flera hundra procent?

 3. [Denne kommentators kommentar på denna blogg den 14 januari 2009: ”Nej jag anser inte att Israel har rätt att existera.” /Sapere Aude]

  Johanna V:
  De judiska församlingarna behöver inte bekosta sin egen säkerhet mer än några andra. JSS låter som ett lovvärt projekt men frågan är varför det behövs. Är det för att det förekommer mycket våld mot judiska samlingar eller är det för att judarna skräms upp av propagandister?

 4. Tyvärr är det så att de judiska församlingarna själva måste stå för kostnaden för sin säkerhet vid gudstjänster, kulturella arrangemang osv. JSS står för Judisk Säkerhet i Sverige. Dessa unga män sätter av sin fritid för att skydda mötesdeltagarna mot antisemiter. De samarbetar alltid med polisen.

  Att JSS behövs i Sverige idag säger mycket om svensk demokrati och rättstrygghet…

 5. [Denne kommentators kommentar på denna blogg den 14 januari 2009: ”Nej jag anser inte att Israel har rätt att existera.” /Sapere Aude]

  Får jag fråga hur ni kommer reagera om någon militant Israelvän beslutar att använda demonstrationens deltagare som mänskliga sköldar? Skyller ni då eventuella skadade personer på denne?

 6. Eftersom jag inte har möjlighet att komma skulle jag gärna vilja veta mer om två av poersonerna som ska tala: Jehoshua Kaufman och Frank Kelber.

  Och sen undrar jag vad JSS är för något.

  Man kan ju inte förutsätta att alla vet…

Kommentarer är stängda.