… eller som det heter här, ”The Hate Industry”, har tillverkat en del nya (eller kanske nygamla) produkter som du ser. Som vanligt är allt judarnas fel. Och visst, judarna motsätter sig ju islamismens imperialistiska agenda, som går ut på att med våld erövra hela världen, med början i Israel. Så man förstår ju att islamisterna är förbannade.

Men om vi vill motstå dessa islamistiska anspråk på världsherravälde, så kanske vi som inte är judar ändå bör ställa oss på judarnas sida? I kampen mot islamismen är ändå alla icke-islamister ”judar” i islamisternas ögon, antingen som ”dhimmis” eller de facto.

För övrigt kanske en del icke-islamistiska muslimer också vågar ta ställning mot islamismen? Kommentera i så fall gärna denna bloggning – du är särskilt välkommen!

Här hittar du i alla fall en – lång! – film som i många avseenden nog bekräftar vad islamismen eftersträvar. Synd bara att de måste uttrycka så mycken hat och intolerans på ett av världens vackraste språk: persiska.