Vissa kretsar i Iran tycks vara surare än vanligt över Israels försvarskrig. MEMRI rapporterar här.

Irans diktator Khamenei kallar Israel ”Kafer-e-Harbi”, dvs. en otrogen som man måste bekriga. Vidare heter det att ”alla palestinska kämpar och alla de troende i den muslimska världen måste hjälpa de försvarslösa [palestinska] kvinnorna, barnen och människorna i Gaza. Var och en som dör i detta legitima och heliga försvar är en martyr (shahid)”.

Om du alltså vill dö på just detta sätt, bör du snarast anmäla dig via den länk som MEMRI anger. En veritabel ”Highway to Hell”.

Patton hade för sin del en annan uppfattning: Krig går inte ut på att dö för sitt land; det gäller i stället att se till att fienden dör för sitt.

Det är detta som Israel i någon mening håller på med att ordna just nu. Men Hamasfolket, som ju tvärtemot vad Irans diktator tror är dem som är Israels fiender, inte palestinska kvinnor och barn, de dör inte ens för sitt land, de dör för att de vill utplåna Israels land. Kom ihåg det!

Vissa kretsar är sura även på Egypten och Jordanien och vill att deras diplomater i Iran skall lämna senast kl 12.00 idag. Det var för en halvtimma sedan ungefär, Iransk tid. Undrar vad som hänt.

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

3 svar på ”Vill du bli martyr? Anmäl dig här!”
  1. Vad tyckte du om michael michael wiehes politiska stådnstagande och uttnytjande av SVT i går? Palestinaschal och gång på gång fred för de i gaza osv.

Kommentarer är stängda.