Du kan se här på filmen hur det gick till. Fyra judar mördades, många skadades. Alla tillhörde de Israels Försvarsmakt (IDF), en armé som i likhet med själva den judiska staten Israel står i frontlinjen i försvaret av den judisk-kristna västerländska demokratiska och liberala civilisationen. Fäst blicken på bussen upptill i bild och ignorera leken som pågår nedtill:

Så ser islamonazistisk terror ut idag. En terror som sannolikt inte nöjer sig med detta, utan som syftar till folkmord. Till utplåningen av judarna och av den judiska staten Israel samt i icke ringa utsträckning även just till utplåningen av denna judisk-kristna västerländska civilisation. Detta gäller oavsett om förövarna sympatiserar med eller tillhör IS, Fatah, Hamas, PLO eller PFLP. Eller Hisbollah. Eller Irans statsledning. Eller kanske till och med arabförbundet som i sin stadga om mänskliga rättigheter(!) påyrkar just Israels utplåning!

Hursomhelst: den svenska statsledningens utrikesminister Wallström twittrade apropå dagens attentat i Jerusalem så här:

Det låter ju bra, men man måste även erinra sig vad ”palestiniernas” ”president” Mahmoud Abbas, tillika ledare för Fatah, uttalat om antisemitiska attacker i Jerusalem:

”Vi välkomnar varje droppe blod som utgjuts i Jerusalem”, säger han. Wallström har av denne ärkeantisemit mottagit en ”palestinsk” militär förtjänstorden. Se här:

Wallströms twittring får därmed närmast anses utgöra ett spel för galleriet. Hon kan inte rimligen mena vad hon säger. Skenet bedrar. Bevisen för hennes och den nuvarande svenska statsledningens antisemitism är legio.

Snarare lär statsledningen, Wallström och Abbas hålla med i det som en Hamas-talesman säger enligt Ynetnews:

Hamas spokesman Abdul-Latif Qanou called it a ”heroic” act and encouraged other Palestinians to do the same and ”escalate the resistance.” Qanou says Sunday’s attack proves the wave of Palestinian violence has not ended, despite a recent lull. He says ”it may be quiet, it may linger, but it will never end.”

Ynetnews förmedlar även fotot nedan när antisemiterna i Gaza sin vana trogen idag utdelade godis för att fira morden på judar i Jerusalem, Israels huvudstad.

Får det vara en karamell, Wallström:

Länkar: Nathan Shachar i DN. | Israels premiärminister Netanyahu säger att attacken var inspirerad av IS.

Ett svar på ”Nytt islamonazistiskt terrorangrepp i Jerusalem idag: Wallström hycklar sympati för offren”
 1. En av de bättre bloggar jag har besökt. Sanningen här, är också min sanning.
  Jag heter Thore Hult, och har studerat detta elände länge. Jag har studerat och noterat allt i helvetesboken koranen.
  Ok, det är många miljoner människor som är muslimer, MEN HAR ALDRIG LÄST KORANEN. Som exempelvis sura 47, vers 4. Eller att det finns 513 HOT mot oss alla andra, i Helvetesboken koranen. Tydligen läser alla imamer Koranen med alla dessa hot och ingjuter ett förakt mot alla judar. Många människor har en mycket tydlig ide’ om hur verkligheten ser ut, utan att ha en aning om verkligheten i sin okunskap, om sanningen som finns där.

  Ja, det är jobbigt att läsa hela koranen, men så kommer kunskapen, om helvetet, om de gamla fantasiernas dunkla budskap.
  Vad händer om man skriver om vad som i verkligheten står i koranen, på Facebook? Jo man blir avstängd.
  Jag vet inte hur man resonerar på Facebook, men kanske att SÅ KAN DET VÄL INTE STÅ? Jo det står så. ”Halshuggning”.
  Förre bostadsministern Kaplan är ju med i ”Det muslimska brödraskapet”, troligen fortfarande. Han satt i den Svenska regeringen. Otroligt. Men det gör ju Peter Hultqvist och Margot Wallström också, som båda har fått en förtjänstmedalj av de ”trogna”. Har dessa Palestinavänliga, Abbas-vänliga, konverterat? Eller är dessa trogna ovetande svagsinta? Hårda ord?
  Är sanningen så svår? De människor som är Muslimer, men inte har en aning om vad som står i koranen, må jag förlåta. Men kan man rösta på eller vara med i socialdemokraterna, utan att ha den minsta aning om vad som Socialdemokraterna står för? Ja det kan man. För de är de aningslösa. Hultqvist tror att Ryssarna kommer att anfalla oss, men är både feg och rädd att möta Putin för ett resonemang om Östersjön. Hultqvist har i stället ropat på hjälp från USA. Varför skall Amerikanska soldater vara här i Sverige? Hultqvist blev sur för att Ryssarna flög nära vårt SPIONFLYGPLAN. Usch, de får dom väl inte göra. Ja mycket konstigt händer nu. Men de jättestora solfläckarna just nu i september 2017, säger man ingenting om på SVT. Heller ingenting om SD, för att nu är Sverige ett odemokratiskt land. 30-40% av folket skall inte veta någonting. Varför? Är det en slags diskriminering?
  Detta har jag Thore Hult skrivit

Kommentarer är stängda.