4 svar på ”De flesta palestinier erkänner inte Israels rätt att existera som judisk stat”
  1. Frågan om de överhuvudtaget erkänner judar, i varje fall levande. 97% av palestinska araber är antisemiter enl. PEW undersökning för några år sedan. ADL i i sin tur i sin undersökning över ett 100-tal länder för ett par år sedan fann att 93% av palestinska araber är antisemiter.

  2. Terrorvågen fortsätter med dagliga terror attacker över hela Israel. Antalet mördare är nu uppe i 33 personer och mera än 400 har skadats sedan terrorvågen började i oktober2015. Ett 30-tal av skadade svävar fortfarande mellan liv och död. De PA ledare och deras media glorifiera terrorn och hyllar mördarna som hjältar. Sverige och många andra västvärlden i Europa är med och finansiera denna terrormaskin. Tisdagen 8mars var det värsta dagen hittills då inte mindre än fem olika terrorattacker ägde rum. En man mördades och åtminstone 14 skadades. Itama Marcus från Palestinska media watch till Riksdagshuset i Stockholm för att tala till ledamöter av Sveriges Riksdag om terror i slutet av januari. Se Youtube Lecture in Swedish Parliament to Swedish by Itama Marcus responding to FM Margot Wallström

Kommentarer är stängda.