Fast det var för några veckor sedan, när två arabiska pojkar, tillika kusiner, var ute efter att knivhugga judar. De lyckades. De knivhögg en judisk pojke femton gånger. En av kusinerna fick plikta med livet för denna antisemitiska oprovocerade attack. Men den andre trettonårige arabiske pojken, Ahmed Manasra, hamnade på israeliskt sjukhus, och överlevde.

”Palestinas” ”president” Abbas påstod ändå falskeligen att Ahmed Manasra ”avrättats” av Israel. Detta trots att han bevisligen överlevde. Allt detta framgår av filmen nedan:

The Times of Israel rapporterar också. Manasra säger då att ”he was motivated to carry out the attack by the Palestinian claim that Israel has been trying to change the status quo on the volatile Temple Mount in Jerusalem”.

Även denna ”claim” är sannolikt alldeles lögnaktig. Israel försöker inte alls ändra Tempelbergets status. Tvärtom verkar en hel del av ”palestiniernas” angrepp mot judar utgå just från Tempelberget.

Israel och Jordanien är överens om att sätta upp övervakningskameror just på Tempelberget. Men vilka tror du motsätter sig just detta? Jo ”palestinierna” så klart! Vilket ju än en gång närmast bevisar att ”palestinierna” inte har rent mjöl i påsen. Så klart att de inte vill bli filmade när de utan orsak attackerar judar på Tempelberget! Så klart att de hellre vill ljuga om att det är de som attackeras! Läs här.

Så klart att småpojkar, som Ahmed Manasra, tyvärr lätt tar till sig dessa lögner och förleds tro att judarna förtjänar att dö. Mycket tråkigt och tragiskt är det!

Skulden för detta vilar tungt på det ”palestinska” ledarskapet, som år ut och år in i decennier indoktrinerat araberna i ”Palestina” i judehat. Detta är så tydligt och klart dokumenterat, inte minst i denna blogg, att ingen som inte är antisemit rimligen kan ha undgått att notera det.

Och om detta inte skulle räcka så är ju historiens vittnesbörd uppenbart: De omgivande arabstaterna har i strid mot FN-stadgan flera gånger angripit judestaten Israel, i syfte att utplåna Israel. Angreppskrig är förbjudet enligt folkrätten oavsett mot vilken stat det riktas.

Påven har för sin del också uttalat att det är antisemitiskt att vara emot Israel.

Jag avslutar detta inlägg med att länka till en lista från Israels utrikesdepartement som förtecknar hur många antisemitiska angrepp som judarna i Israel fått utstå under senare tid och till dato. Nämligen:

Femtioen knivattacker.
Fyra beskjutningar.
Fem attacker med bilar.

Under tiden den 1 till den 25 oktober i år har enligt samma källa följande elände drabbat judarna i Israel:

Elva judar har mördats.
Etthundratjugosex judar har skadats varav tretton allvarligt.
Sextiofem judar vårdas för ”chock”.

Så sent som idag den 29 oktober kan man där läsa följande:

Hebron: Terrorist stabs and lightly injures soldier near the Tomb of the Patriarchs. Terrorist was shot and killed. Later a Palestinian attempted to stab an IDF soldier in the Beit Hadassah neighborhood. Assailant was shot on site.

Man undrar när den svenska statsledningen entydigt, ovillkorligt och eftertryckligt ska fördöma dessa antisemitiska knivattacker och knivmord. Det har aldrig skett hittills.

Det skedde inte heller när svenskar knivmördades på IKEA i Västerås. Något som visserligen inte var ett antisemitiskt men dock uppenbart rasistiskt och anti-svenskt illdåd.

Nej, sådant fördömande har hittills endast skett när icke-svenskar och icke-judar knivmördats i Trollhättan.

Dubbla eller kanske tredubbla måttstockar? Bedöm själv! Som jag skrivit i ett tidigare inlägg tycks den svenska nuvarande statsledningen värdera icke-svenskar och icke-judar högre än just svenskar och judar. Även antisemitiska sådana. För annars hade statsledningen väl inte rimligen erkänt ”Palestina” som ”stat”. Med en uppenbar antisemitisk lögnare som ”president”!

Principen om judars, svenskars och alla andras ”lika värde” tycks den svenska nuvarande statsledningen inte alls bry sig om ett endaste dyft!

Skandal! Igen!

Tillägg 2015-10-30: Israels ambassad har publicerat listan över terrorattackerna mot judar på svenska. Läs här. Även idag har nya attacker ägt rum. Läs här.Ett svar på ”Mahmoud Abbas ljuger igen!”

Kommentarer är stängda.