Det kan du se exempel på härnedan. Bloggningen har två teman. Här kommer det första:


Källa.

Denna uppmaning från Obama brydde sig inte ”Putte” om alls. Och ännu så länge tycks Obama inte alls ha brytt sig särskilt mycket om det …

Alaska, jodå, området tillhörde Ryssland en gång. Precis som Ukraina, Finland, Estland, Lettland och Litauen med mera. Fast just nu är det nog ändå Ukraina som står i farozonen för ett ingripande, en invasion och en annektering från ”Putte”, precis som han gjorde på Krim.

Betrakta härefter följande vidriga bild, som utgör början på tema 2:


Källa.

Så här går det till när islamismen får råda. Huvudena rullar.

Här följer då en film som jag tror jag visat förut. Vad har Israel gjort för att skapa fred i Mellanöstern? En hel del kan man tycka, men vad bryr sig antisemiterna om det:

Och för att sammanfatta båda temata: Vi måste stå det onda emot! Såväl islamismens onda som den ryska imperialismens onda. Dessutom även nazismens som kommunismens onda.

Vi måste alltid stå upp för försvaret av frihet och demokrati, mot islamismen, i Sverige, i Israel, på Krim, i Ukraina – ja till och med i Ryssland, ett land som för närvarande tyvärr lider av ett mycket besvärande demokratiskt underskott, och ett mycket besvärande imperialistiskt och revanschistiskt överskott!