Det är mycket nu, mer än jag orkar återge och kommentera. Här är i alla fall alltid något.

1. Judarna i papperskorgen Arutz7 rapporterar att en ”Hamas-affiliated student union in Gaza” i går tisdag publicerade denna teckning:

Den arabiska texten sägs betyda: ”Håll världen ren”. – Genom att använda Davidsstjärnan och inte någon symbol för staten Israel är det uppenbart att det inte enbart är Israel som dom jävlarna vill utplåna, utan det judiska folket i dess helhet, i hela världen. Precis som nazisterna i Tyskland! Eller kanske tom. värre!

2. Sossarna hyllar Ship to Gaza Samtidigt befinner sig en delegation från ”Socialdemokrater för tro och solidaritet” i Gaza. En rapport från dem kan du läsa här. Där kan du också se fotot nedan när de hyllar terroristerna ombord spökskeppet Mavi Marmara som för en tid sedan attackerade israeliska soldater i ett givetvis fåfängt försök att bryta den helt legitima sjöblockaden mot det i förhållande till Israel fientliga territoriet Gaza.

Ska bli intressant att ta del av hur de kommenterar det faktum att de styrande i Gaza, dvs. den islamonazistiska terrororganisationen Hamas, vars enda syfte är att utplåna den judiska staten Israel, har en studentorganisation som tillåts publicera ovan återgivna teckning. Nåja, de kommer antagligen inte att kommentera alls, och denna sannolika tystnad kommer då att bli så oerhört talande.

3. Qaradawi uttalar under ett besök i Gaza att Israel ska utplånas Just så sade han, vilket framgår av MEMRIs rapport här. Och nu citerar jag vad han uppges ha sagt:

We are striving to liberate Palestine in its entirety, without excluding a single inch. Palestine in its entirety has been usurped by those Zionists, who were empowered by the West at a certain point in time.

Så är det: Israel ska utplånas – men vad säger sossarna, de sossar som skickar delegationer till Gaza för att hylla terrorister på Mavi Marmara. Misstanken gnager – eller ”skaver” som det kanske heter nu för tiden – att dessa delegations-sändande sossar egentligen inte heller har något emot att befria ”Palestine in its entirety”.

Huru härmed?

4. Qaradawi anser att islam inte hade funnits om man inte hade förbjudit avfall från just islam Läs först här:

Enligt Qaradawi skulle det alltså enbart vara rädslan för att dödas om man lämnar islam, som är enda orsaken till att islam fortfarande existerar! Märkligt uttalande för att komma från en sådan allmänt erkänd islam-kännare som han. Låt oss hoppas att en så stor religion står för något mer än enbart rädsla – ”government by fear”.

Den som lever får se.

5. EAPPI och de blindas rike Man frågar sig ju varför dessa uppenbara uttryck för antisemitism hos många tongivande företrädare för i detta fallet Gaza, inte får något genomslag i gammelmedia och blir föremål för debatt. EAPPI, en som de själva säger kristen organisation, menar att ”det internationella ögat” är fokuserat på Israel eftersom man tror att det är där som man kan få till en förändring. Läs en min tidigare bloggning här.

Det är ju en ovanligt korkad inställning eftersom den största förändringen inte behöver ske i Israel, en stat som inte vill utplåna någon annan stat. Förändringen måste ske i de organisationer och stater samt ”fientliga territorier”(s ledning) vilka ser det som sin enda eller i vart fall primära uppgift att utplåna Israel.

Men kanske är det i denna ovanligt korkade anda som ”Socialdemokrater för tro och solidaritet” verkar. Alltså i den andan som inte syftar till fred med Israel utan till en fred utan Israel.