Instämmer du med följande:

Terrororganisationen Hamas har under åtta år plågat närbelägna städer i Israel med Kassam-raketer. Närmare 30 000 raketer har slagit ner under dem senaste åtta åren. Hamas har skapat skräck hos uppemot 500 000 israeliska medborgare som bor i närbelägna städer, lägg därtill dagisbarn som har 15 sekunder på sig att ta skydd efter att sirenerna har startat. Staten Israel måste ha rätt att agera för att skydda sina medborgare.

Gå då in här, och ge ditt stöd för Israels rätt till självförsvar.

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

13 svar på ”Namninsamling till stöd för Israel”
  1. Lext är ett utmärkt exempel på den intoleranta, närmast rasistiska inställningen som anti-israel-sidan ofta visar: ”..valda israeliska krigsförbrytare ställs inför skranket för sina avskyvärda dåd och därefter hängs. …Sionistiska medlöpare i Sverige bör inte heller känna sig säkra på att klara sig undan rättvisan.”
    Ett annat tydligt mönster har vi med vänsteranhängare och anti-israeler som odemokratiskt förstör de fredliga möten som finns.

    Hur många som dör och antalet raketer kan ha betydelse i det avseendet om man anser att det är övervåld som begås. Men att Israel som har en effektivare militär ger såklart utslag i ett krig. Inget konstigt med det.
    Det är Hamas som är angriparen som har nekat vapenvila.
    Hade Hamas genom tiderna haft större bomber/raketer hade de med största sannolikt använt dessa också.

  2. UncleBob:
    Jag håller med, att avrätta folk är vidrigt att göra det utan rättegång ännu vidrigare.
    Jag antar att du därför liksom jag anser att Israel inte är mer demokratiska än Hamas eftersom de göra samma sak. Enda skillnaden är ju att Israel spränger folk i luften när de avrättar dem och därför har ihjäl ett medel av 8 civila för varje utomrättslig avrättning de genomför.

  3. Till sig. Lext. Jag vet inte var du blivit indoktrinerad stt tro att HAMAS skulle vara en ”beundransvärd och uthållig befrielseorganisation med ett brett folkligt stöd och som har allt hederligt stöd i världen i sina målinriktade fredssträvanden.

    Vad är det för terroristpropaganda?
    I verkligheten som även du måste förhålla dig till är HAMAS ett gäng förbrytare som till och med slaktar sitt eget folk. Anledningen kan vara så trivial som att spela musik på ett bröllop i Palestina:

    http://www.youtube.com/watch?v=I1M4eH9Kk7I

    Hamas är ju knappast några demokratiska föredömen.

    I filmklippet visas hur de avrättar politiska motståndare (Fatah) utan rättegång på öppen gata.

    Dessa verklighetesbeskrivningar har avslöjat att Hamas bedriver terror. Inte bara genom raketattacker mot Israels civilbefolkning utan också mot den egna civilbefolkningen i Palestina

    Sd 2010
    UB

  4. Intressant att det aldrig talas om dödstal när man pratar om raketerna. Sanningen är ju att färre Israeler dör av raketer från Hamas än Svenskar dör av raketer från Svenskar.
    Eller hur många raketer har Israel skjutit mot Gaza under samma tid?

    Dessutom så påstås det ju att Israels terrorbombningar av städerna i Gaza bör vara tillåten eftersom Hamas (militära gren menas antagligen) finns i dessa städer.
    Vilka städer har Hamas beskjutit som inte hyser IDF?

  5. Hej!
    Var precis på ett möte till stöd för Israel som ägde rum i Citykyrkan i sthlm. Vi blev informerade om att en folkmassa med Hamas anhängare/ antiisraeler stod utanför, och ombads att inte provocera dem. När vi kom ut möttes vi av en folkmassa som skriker ”bojkotta Israel”, pekar finger m.m Det som slog mig var att många var så unga, gissningsvis mellan 15-25, och känslan var samma som man ser efter fotbollsmatcher där huliganer härjar. Man söker konfrontation, inte fred, eller samtal! Dessa människor säger sig stödja människorna i Gaza, men dom är deras värsta fiender. Skulle man på allvar vilja stödja Gazas befolkning borde man hjälpa dem att införa demokrati och göra sig av med Hamaz. Inte använda skyddsrummen till vapenföråd och dessutom låta familjer bo ovanpå krutdurkarna.
    När antisemitismen drar igenom Europa igen, iform av skrikande, stenkastande folkmobbar så får vi andra inte vara tysta! Tyvärr finns det nog många människor, politiker m.m som inte vågar säga sin mening. Men just detta är ju vad dom vill åstakomma, skrämma till tystnad. Nej gör tvärt om, säg din mening och stöd inte antisemitismen, men gör det med argument och kärlek.
    ”Av frukten känner man trädet”

  6. Det är skönt att det finns några som ser sanningen.

    Svenskar i allmänhet brukar prata om amerikaner som korkade, men svenskar är ju betydligt mer korkade som inte ser att det faktiskt är HAMAS som är angriparna i denna konflikt!

    Till er som skriver en massa skit om Lennarts åsikter: Jag undrar vad som hände med åsiktsfriheten. Han har precis samma rätt som ni att säga vad han tycker!

  7. Försvarar någon en terrorstats mördande, ja då får man nog denna någon vara nöjd med att enbart ”förlora jobbet”. Om det däremot hade funnits rättvisa i världen och i vårt land hade denna någon, efter rannsakning, snarast satts på straffarbete och det under lång tid.

    Israel är en terrorstat från början till slut. Det var sionistiska ”judar” (Obs khazar-ättlingar, utan närmare släktskap till bibelns judar) som förde terrorismen till Palestina. Glöm aldrig dessa ”judars” fördrivning av otaliga palestinier och att fördrivningen skedde med obarmhärtig terrorism som metod. Glöm heller aldrig den exempellöst fega ”judiska” avrättningen av Folke Bernadotte, som vid tidpunkten var FN:s högste tjänsteman på plats i Palestina.

    Hamas är en beundransvärd och uthållig befrielseorganisation med ett brett folkligt stöd och som har allt hederligt stöd i världen i sina målinriktade fredssträvanden.

    Det är nu en absolut nödvändighet att terrorstatsbildningen Israel snarast avvecklas. 60 år av sionistisk terror är mer än nog. En god lösning – en fredlig sådan – vore att flytta Israel till USA, i kombination med att väl valda israeliska krigsförbrytare ställs inför skranket för sina avskyvärda dåd och därefter hängs. Sionistiska medlöpare i Sverige bör inte heller känna sig säkra på att klara sig undan rättvisan.

  8. Hej Lennart,
    Tack för länken till namninsamlingen. Har(än så länge) fått in 378 underskrifter. Lycka till med i kampen för yttrandefriheten och hoppas du får tillbaka jobbet som enhetschef. Kan rekommendera att du startar en namninsamling för att få behålla chefspositionen.

    Vänliga hälsningar
    Adam Bergman

  9. Det verkar inte spela någon roll hur israeliterna än gör eftersom ”hatet mot judar” är så ingrott i det kollektiva psyket. Min tro är att hamas med beräkning -genom sina oavbruta raketanfall -provocerat fram vreden från israel som nu alltså gått i fällan och framstår som stora stygga vargen i konflikten.

  10. Det är anmärkningsvärt hur Anti-israels inläggen är de som uppvisar mest intolerans och hat.

  11. Jag är glad att du fick kicken, fyfan för att ha någon som du på en statlig arbetsplats.

Kommentarer är stängda.