Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv

Kategorier

Kalender

september 2021
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Socialdemokraterna och Fatah: Heil Löfven!

Här är en film från S-kongressen där socialdemokraternas Ledare Stefan Löfven kallar det arabiskpalestinska antisionistiska och därmed antisemitiska partiet al-Fatah, vars syfte är att utplåna Israel och vars namn kan översättas som ”erövringen”, för socialdemokraternas ”kära systerparti”. Det kan du se och höra alldeles i inledningen:

Att ett parti med detta syfte, som dessutom håller sig med en ”väpnad gren”, nämligen den av EU och därmed Sverige terrorstämplade ”Al-Aqsa-martyrernas brigader” och som med våld vill utplåna Israel, kan accepteras och ”älskas” av till synes demokratiska partier i västerlandet, såsom de svenska socialdemokraterna, det är fullständigt obegripligt och fullständigt vidrigt! Det kan ingen påstådd israelisk ”ockupation” av ”Västbanken” ändra på.

Alla partier och rörelser som vill utplåna Israel är inte bara antisionistiska, de är antisemitiska och därmed i grunden exakt lika nazistpartiet i nazi-Tyskland. Själva grunden i nazismen är antisemitismen. Själva grunden i al-Fatah är antisemitismen.

Detta framgår inte minst av Fatahs ”konstitution”. Jag upprepar:

Fatahs mål anges i artikel 12 vara: ”Complete liberation of Palestine, and eradication of Zionist economic, political, military and cultural existence”

Som medel anges följande i artikel 19: ”Armed struggle is a strategy and not a tactic, and the Palestinian Arab People’s armed revolution is a decisive factor in the liberation fight and in uprooting the Zionist existence, and this struggle will not cease unless the Zionist state is demolished and Palestine is completely liberated.” Källa.

Så uttalar sig alltså socialdemokraternas ”kära systerparti” i sitt ”styrdokument”. Den sionistiska existensen ska utrotas. Judarna har inte rätt till en egen stat ens i sitt historiska hemland. Araberna har däremot rätt till alla sina stater – plus Israel!

Glöm heller inte att Mahmoud Abbas utöver att vara Ledare för al-Fatah också anses vara ”president” i ”Palestina”. Det är inte utan än att man med visst fog kan tro att Fatah-poliserna på fotot till höger egentligen heilar Löfven – och givetvis Arafat och Abbas som syns i bakgrunden på fotot till vänster, och som Löfven alltså inte hade några problem med att låta sig avbildas ”tillsammans” med.

Och vad är det för flagga som på nytt blåser över ”Palestina” (tidigare över Hebron) om inte hakkorsflaggan igen, denna gång i Beit Ummar, inte så långt från Hebron, detta igår måndag:


Källa

Entiteten ”Palestinas” sändebud till Sverige – Hala Husni Fariz, utsänd av Mahmoud Abbas – tituleras numera ”ambassadör”, något som Fatah-koryfén Husam Zomlot i filmen ovan inte är sen att nämna. Nazitysklands sändebud, prinsen av Wied, hade på sin tid lägre gradbeteckning, nämligen ”minister”. Same shit, men det smäller tydligen högre att representera nazi-Palestina än nazi-Tyskland på svenska UD. Här kan du se när ”ambassadören” mottas av Konungen.

”Palestina” borde anta nedan återgivna flagga som sin. Den utvisar tydligare vad man egentligen står för och underlättar såtillvida att man inte behöver hålla på med att hissa separata hakkorsflaggor när det räcker så gott med en. Det skulle dessutom eventuellt förmå Stefan Löfven och socialdemokraterna – samt möjligen även svenska UD – att äntligen förstå vad Fatah och ”Palestina” egentligen syftar till, nämligen att utplåna Israel.

5 comments to Socialdemokraterna och Fatah: Heil Löfven!

  • På senare tid har jag sett att hela den socialdemokratiska bloggportalen har blockerat mitt IP-nummer eftersom jag har ställt alltför kritiska frågor till personer där! De kör direkt med åsiktscensur, vågar inte besvara frågorna.

  • Inte utan orsak att de inte vågar svara. De har inte mycket på fötterna! Mer än barfota – eller kanske mindre än!

  • […] Sapere Aude! om Socialdemokraterna och Fatah: Heil Löfven! […]

  • […] utan bevisligen alltjämt är ett nazistiskt parti, ja det partiet är Socialdemokraternas ”kära systerparti”! Det partiet delar man tydligen värdegrund med. Det partiet går det att samarbeta och […]

  • […] Fatah rakt av antisemitiskt. Vilket till yttermera visso inte hindrar Socialdemokraterna från att kalla Fatah för deras ”kära […]

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.