Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv

Kategorier

Kalender

oktober 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Fatahs tvetalan: Säger att Israel ska utplånas när de tror att omvärlden inte lyssnar

Det framgår såväl i Fatahs stadgar som av filmen härnedan vad som är Fatahs syfte: Israels utplåning. Budskapet är ett helt annat till omvärlden. Det talas om ”tvåstatslösning” t. ex. Och omvärlden går ofta på det, tyvärr.

Jag noterar ett inlägg på Svt Debatt av ”Palestinas” ambassadör i Sverige Hala Husni Fariz. Hon skriver bland annat att godkännandet av ”Palestina” som ”stat” i FN ”bekräftar världens rättsliga åtagande till det palestinska folkets oemotsägliga och icke-förhandlingsbara rätt till självbestämmande, precis som övriga folk i världen.”

Detta skrivs alltså av en person som företräder ”Palestina”, en entitet vars ”president” är Fatah-ledaren Mahmoud Abbas. Fatah har gång på gång bekräftat att man inte erkänner judarnas ”icke-förhandlingsbara rätt till självbestämmande”, deras rätt till staten Israel. Som framgår av filmen. Hon borde alltså ha tillagt ”precis som övriga folk i världen, med undantag av judarna”.

Fatah och ambassadören (bild nedan när hon introducerades vid hovet) talar med kluven tunga. Tro dem inte när de påstår att de är för en tvåstatslösning. De strävar entydigt efter en enstatslösning och den enda statens namn kommer inte att bli Israel om de får som de vill. Den saken är klar.

”Det tar vi i hand på”, sade drottningen. Och Hans Majestät Konungen log och instämde. Fast riktigt vad de var överens om förblir nog oklart:

HMKPLamb
Copyright: Kungahuset.se Foto: Henrik Garlöv

6 kommentarer tillFatahs tvetalan: Säger att Israel ska utplånas när de tror att omvärlden inte lyssnar

  • Elsi

    Många är omedvetna om att Israels fiender idag sakta tar över Israel utan krig. En Israelisk organisation som heter Regavim.se http://www.regavim.org.il-en- skriver på sin hemsida.Så tyst, utan dånet av strid och larm av krig,så berövas det Judiska folket sitt hemland Israel.På det slagfältet har cementblandare ersatt tanks,plogar ersätter kanoner och till utseendet oskyldiga civila ersätter uniformerade soldater. Ednast målet är detsamma-tag ifrån Judarna deras fäderneärvda land.Tunnland efter tunnland,hus efter hus, köp, husockupation, olagligt odlande av mark som inte är deras, ibland med list,andra gången med våld,med enorma summor av pengar och uppbackade av anti-sionistiska organisationer i Israel och utomlands- Israel håller på att förlura sitt grepp om Judiska folkets landområden. Men Regavim gör ett fantastiskt jobb för att förändra denna situation med mycket professionella jurister som utmana de olagliga övertagande av Israel.

  • Och Abbas har som sagt inte varit president på 3½ år men såna petitesser stör inte den svenska regeringen. Alla israeliska bosättningar ligger inom area C, också E1, vilket har varit kontrollerat av Israel sedan Arafat fick Nobelpris för att skriva under på det. Måste man fråga honom igen nu när han är uppgrävd?

  • Elsi

    Förresten vi har inte hört någonting om Arafats döds orsak. Annars är klart de kan försöka fråga honom var han har skrivit under.

  • […] Elsi om Fatahs tvetalan: Säger att Israel ska utplånas när de tror att omvärlden inte lyssnar […]

  • […] Alla dessa ”satans mördare” och antisemiter hyllar Mahmoud Abbas. Han och hans regim hyllas samtidigt av västerlandet och Mahmoud Abbas’ ”ambassadör” mottas av Sveriges Konung. Det kan du se här. […]

  • […] det att den som vägrar förhandla och som till och med vill utplåna motparten, vilket Abbas parti Fatah vill, undgår alla maningar, all […]

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.