Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv

Kategorier

Kalender

oktober 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Med Bildt som utrikesminister kan man inte rösta på Moderaterna i riksdagsvalet

Äntligen återkommen från semestern i de djupaste Värmlandsskogarna, kan jag tyvärr konstatera att Carl Bildt ännu är utrikesminister.

Jag tänker inte nu återberätta mina skäl till för varför han inte borde vara det och varför man inte kan rösta på Moderaterna i riksdagsvalet så länge han är det. Jag hänvisar bara till vad jag tidigare skrivit till exempel rörande de oproportionerliga krav han ställer på Israel i förhållande till Israels dödsfiender, och hans ökända uttalande rörande terroristerna på Mavi Marmara: Israel hade genom att försvara sig mot dem gjort sig skyldigt till ett ”entydigt brott mot folkrätten”, tyckte han.

Israel har inte rätt att försvara sig mot sina dödsfiender alltså. Detta enligt Carl Bildt, Sveriges utrikesminister.

Kristdemokraterna

Jag har alltid röstat på Moderaterna sedan år 1976. Men i år har jag förtidsröstat på Kristdemokraterna i riksdagsvalet i stället. Det är uteslutande Carl Bildts fel/förtjänst.

Gör det du också. Även en röst på Kristdemokraterna säkerställer en seger för Alliansen, nämligen.

Hur vi ska få bort Carl Bildt får väl då bli en senare fråga. Varför inte en kristdemokratisk utrikesminister, när nu Moderaterna fortfarande misslyckas med att hitta en tillräckligt israelvänlig – och därmed demokrati- och frihetsvänlig – ersättare.

1 kommentar tillMed Bildt som utrikesminister kan man inte rösta på Moderaterna i riksdagsvalet

  • […] Jag är medlem i Moderaterna, men har redan inför riksdagsvalet år 2010 avrått – och i det valet även avstått – från att rösta på Moderaterna just i […]

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.