Det är en inte orimlig slutsats av vad Dick Haas skriver, jämfört med denna min egen bloggning.

Nabil ShaathDen förre palestinske premiärministern Nabil Shaath från al-Fatah, fick applåder när han talade vid socialdemokraternas kongress hösten 2009. Socialdemokraternas ledare Mona Sahlin har för sin del talat på Fatahs kongress,

Shaath säger nu, att det inte är ”någon skillnad mellan Fatah och Hamas när det gäller de politiska målsättningarna”.

Alla vet att den islamonazistiska terrororganisationen Hamas enda syfte är att utplåna Israel. Enligt Shaath är detta alltså även Fatahs syfte. Detta syfte återfinns även i Fatahs stadgar, som talar om ”den fullständiga befrielsen av Palestina och den ekonomiska, politiska, militära och kulturella elimineringen av den sionistiska ockupations-staten” (Länk).

Fatah är de svenska socialdemokraternas systerparti.

Varför känner sig de svenska socialdemokraterna befryndade med ett parti, Fatah, som enligt en av dess främsta företrädare, Nabil Shaath, har samma målsättning som Hamas, nämligen att utplåna Israel?

Bevisen för att Fatah har denna målsättning blir bara fler och fler. Shaaths senaste uttalande är bara ett i raden.

Ändå stödjer Mona Sahlin och socialdemokraterna alltjämt Fatah.

Den palestinske ”presidenten” Mahmoud Abbas är ledare för Fatah. ”Partiet” Fatah vill utplåna den judiska staten Israel. Hitler ville utplåna judarna. Fatah och Abbas står därmed inte Hitler långt efter i antisemitism och antisionism.

Men att de svenska socialdemokraterna alltjämt rättar in sig i de (islamo)nazistiska antisionistiska leden, det är skamligt, ovärdigt och helt oacceptabelt från liberala och demokratiska utgångspunkter.

Varför vill socialdemokraterna fortfarande stödja Fatah som vill utplåna Israel?

3 svar på ”Talare vid socialdemokraternas kongress vill utplåna Israel”
  1. Onekligen intressant info. Jag trodde att Mona var med bankmaffian (Bilderbergruppen) och att bankmaffian ville skydda Israels krigsindustri.

    Hmm… Kanske organisationerna skapats av bankmaffian i syfte att kanalisera konflikt, hat och krig, det som bankmaffian utnyttjar i syfte att skapa vinst och makt i egna fickor genom statskassorna?

    …men jag tror att Israeler och Palestinier snart vaknar och tillsammans skapar ett fredligt demokratiskt Palestina.

Kommentarer är stängda.