Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv

Kategorier

Kalender

oktober 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

En vintersaga

Frimärke

Vanligtvis välunderrättade källor (dvs. Krösa-Maja) uppger enligt Ryska Posten, att israeliska kommandostyrkor i en attack mot Vasastan, Stockholm, avdagatagit ”världens bästa Karlsson”, nämligen Karlsson på taket, detta i syfte att använda hans särpräglade organ (dvs. propellern) som reservdel i israeliska helikoptrar.

Lillebror är förkrossad.

Det finns tyvärr även bildbevis:

Karlsson

Sapere Aude! kan nu dessutom avslöja, att såväl FOI (Fältjägarcorpsens forskningsinstitut) som Kungl. Junibackens Regemente tycks vara inblandat i detta svenska militära samarbete med ockupationsmakten Israel.

Usch!

På följande bild ser vi nämligen tydligt Karlsson-propellern (KP m/09 – Nato-beteckning Sh-t h-t th- f-n) i aktion i ett av Regementet, FOI och IDF (Israels försvarsmakt) gemensamt genomfört fingerat anfall mot en fullskalemodell av Klippmoskén på Djurgården i Stockholm.

Karlsson på Klippmoskén

Det uppges vidare att strider uppstått i Bullerbyn rörande den långvariga konflikten om östra Mellangården. Ska den rätteligen tillhöra Sörgården eller Norrgården? Lotta på Bråkmakargatan är inte oväntat upprörd. Mera följer snart.

Donald Boström låter slutligen meddela, att han som vanligt inte har några som helst bevis för någonting – i synnerhet inte för allt detta. Men, säger han: ”Saken måste naturligtvis utredas”. Och Richard Goldstone är som vanligt synnerligen beredd att åta sig även detta ärofulla uppdrag.

Länk från Wikipedia: Karlsson på taket.

(Tack Alex Ruderman för inspiration – och för en av bilderna ovan!)

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.