Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv

Kategorier

Kalender

oktober 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Fatah-potentat talar på S-kongressen

Jag läser i Värmlands Folkblad, att den förre palestinske premiärministern Nabil Shaath från Al Fatah, fick applåder när han talade vid socialdemokraternas kongress.

Som vi vet, talade Mona Sahlin nyligen vid Fatahs kongress.

Vi vet även att Fatah, som betecknas som socialdemokraternas ”systerparti”, önskar utplåna Israel. Enligt vad som framgår här kommer Fatahs kamp nämligen inte att avslutas förrän ”den sionistiska entiteten eliminerats och Palestina befriats.” Man kräver nämligen ”den fullständiga befrielsen av Palestina och den ekonomiska, politiska, militära och kulturella elimineringen av den sionistiska ockupations-staten.”

Det är obegripligt att socialdemokraterna vill umgås med och bjuda in företrädare för en sådan rörelse, låt vara en till synes ”moderat” sådan. Vill socialdemokraterna också eliminera Israel?

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

3 kommentarer tillFatah-potentat talar på S-kongressen

 • Lasse

  Obegripligt att den svenska vänstern är så fascinerad av utländska högerextremister att representanter inbjuds att tala på socialdemokraternas kongress. Härskarna i Fatah är ju så reaktionära, homofoba och korrupta att t o m en Pinochet eller en Franco skulle tveka att ens andas samma luft som dessa herrar.
  Är orsaken att Arafat en gång påstod att han egentligen innerst inne var socialist (åtminstone så länge han fick pengar från Sovjet) eller är det bara så att alla USA:s fiender är sossarnas vänner?

 • Matte

  Jag förstår inte heller hur man kan ge bistånd ännu mindre bjuda in någon som har som mål att utplåna en annan stat att tala på sin kongress.

  Upphör med allt bistånd till Fatah och Hamas tills de erkänner Israel och vill förhandla om en fred där Israel existerar.

 • […] vill utplåna Israel Det är en inte orimlig slutsats av vad Dick Haas skriver, jämfört med denna min egen […]

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.